Hier vind je de leukste Bestemmingen 2020


Menorca

Menorca bestemmingen 2020

Voor parelwitte stranden en azuurblauw water hoef je echt niet heel ver te reizen. Als wij denken aan Menorca, denken we allereerst aan het helblauwe zeewater. Het eiland heeft verschillende soorten stranden, van lange zandstranden tot aan rotsstranden. Lees snel meer!

Bestemmingen 2020


Puglia

Puglia

Toscane is prachtig, maar inmiddels bij het roadtrip publiek wel bekend. Dit geldt iets minder voor Umbrië. Maar nog véél minder bekend bij het grote publiek is Puglia, de dunbevolkte regio aan de Adriatische Zee, diep in de hak van Italië. Toch vind je ook hier bezienswaardige steden, prachtige landschappen en heerlijke stranden. Lees snel verder!
Alentejo (Portugal)

Alentejo

De Alentejo – gelegen ten zuiden van Lissabon en ten noorden van de Algarve – is de grote verrassing van Portugal. De oppervlakte is te vergelijken met die van Nederland. Het inwoneraantal echter niet. De Alentejo telt zo’n 750.000 inwoners. Dus je begrijpt: ruimte en rust in overvloed! Perfect voor het maken van een mooie roadtrip en daar houden we bij Breakzy van!
Montenegro

Montenegro

Eén van de pareltjes van de Balkan is zonder twijfel Montenegro. Montenegro bestaat voor het grootste gedeelte uit beschermde natuurreservaten. Ideaal dus als je een echte natuurliefhebber bent. Houd je meer van strandvakanties? Vergis je niet, want in Montenegro vind je ook prachtige stranden. En aan cultuur geen gebrek: met haar rijke Romeinse, Slavische en Ottomaanse verleden, is Montenegro een multiculturele schatkist vol hoogtepunten!
Nederland

Nederland

Ons Breakzy-hart maakt altijd een sprongetje als we een verre roadtrip van een paar weken mogen maken, maar in dit lijstje van verrassende bestemmingen mag Nederland toch zeker niet ontbreken! Om te beginnen: in het jaar dat Nederland 75 jaar vrijheid viert, is ons land klaar om feest te vieren met evenementen in het hele land. Ontdek waar!

Ben je benieuwd naar nog meer tips van onze reisexperts? Check dan onze bestemmingen of begin alvast met het plannen van een nieuwe reisroute voor je volgende vakantie. Waar gaat de volgende reis naartoe?!