Waar gaat jouw reis naartoe dit jaar?

Camping Côte d'Azur

Heb jij je plekje aan de Middellandse Zee voor deze zomer al vastgelegd? Voor je het weet is jouw favoriete camping 'complet'! Kijk snel of er nog plaatsen vrij zijn op onze favorieten in Zuid-Frankrijk!

Zonnig Tenerife

Op Tenerife lijkt het wel altijd zomer! Dit eiland heeft fijne stranden, een prachtig binnenland dat varieert van frisgroen tot een soort maanlandschap en ook nog eens een geweldige kustlijn. Ontdek dit prachtige eiland!

Veelzijdig Cyprus

Op Cyprus schijnt de zon altijd. Boek nu je vliegticket, huurauto en heerlijke accommodatie voor een topvakantie op dit veelzijdige eiland. Cultuur, natuur, strand en lekker eten: Cyprus heeft het allemaal!

Reisadvies op maat voor je volgende vakantie in Nederland

Overnachtingstips Nederland: doorloop onze reis-chat en ontvang:

  • Gratis een overzichtelijke interactieve kaart 
  • Reisadvies op maat in Nederland
  • Accommodaties en leuke activiteiten in de buurt
  • Bijzondere plekken die je nog niet kende 

Plan gratis je route met tussenstops

Wij tonen je de beste tussenstops op slechts 10 kilometer van je route. Filter op wat jij belangrijk vindt. Gebruik de kaart hieronder of ga via de knop naar onze routeplanner. Geniet van de reis!

Ook leuk: download onze gratis Breakzy app voor onderweg (iOS & Android)

De beste tips voor jouw vakantie

Autovakanties met @breakzyautovakanties #breakzyautovakanties

Autovakanties

Ga je met de auto op vakantie in Europa? Wij van Breakzy vertellen je precies waar je naar toe moet. We geven je tips over bestemmingen en persoonlijke adviezen. Maar we laten je ook zien welke route je het beste kan rijden en hoeveel tol je moet betalen. Ontdek jouw volgende autovakanties bestemming met Breakzy en je reis was nog nooit zo goed voorbereid.

Breakzy Autovakanties is er door reizigers, voor reizigers. Zo verzamelen we de leukste stopplekken langs de snelwegen in Europa. Het is toch zonde om tijdens je autovakantie enkel op geasfalteerde rustplaatsen en bij drukke tankstations te stoppen?
Laat met leuke stopplekken de vakantie al in de auto beginnen!

Met Breakzy Autovakanties vind je leuke tips in diverse categorieën. Maar van wie komen die tips nu precies? Even voorstellen: alle reizigers hieronder zijn onderdeel van het Breakzy-team. Samen struinen we het hele internet af, bladeren we talloze boeken door en gaan we op roadtrip om zo de leukste stops te kunnen delen. Volg ons op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van onze laatste ontdekkingen. Neem een kijkje op de blog voor inspiratie of bekijk de webshop voor handige producten om de kinderen te vermaken tijdens de reis.

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!