« Terug naar het blogoverzicht
Campings aan de Costa Brava

Met de auto op vakantie dit jaar? De Costa Brava is altijd een goed idee, gezellige dorpen, mooie stranden én altijd goed weer. Wij hebben wat heerlijke campings aan de Costa Brava voor je verzameld! Dus, pak je auto in, boek die camping en genieten maar! 

Camping 3 Estrellas Costa Brava

Palamos - SPANJE

Camping Cala Canyelles

Lloret de Mar - SPANJE

Camping Cala Gogo

Calonge - SPANJE

Camping Internacional de Calonge

Calonge - SPANJE

Camping Interpals

Pals - SPANJE

Camping Internacional Palamós

Palamos - SPANJE

OOK LEUK:

Campings aan de Costa Brava

Campings aan de Costa Brava

Ga je met de auto op vakantie naar Spanje? Dan heb je een flinke reis voor de boeg! En als je ook nog kinderen op de achterbank hebt zitten, zal het een uitdaging worden om de reis gezellig te laten verlopen. Bij Breakzy autovakanties snappen we dat. En doen we er alles aan om dat heerlijke vakantiegevoel te laten beginnen op het moment dat je je voordeur dichttrekt. Daarom zetten we de 20 beste tussenstops in Frankrijk, onderweg naar je vakantiebestemming in Spanje, voor je op een rijtje. Plus de beste overnachtingshotels op je route. Scheelt jou een hoop zoekwerk en stress. Wij wensen je alvast een goede reis!

De Route du Soleil, een van de meest populaire routes onder ons Nederlanders als we iedere zomer weer afreizen naar Zuid-Frankrijk of Spanje. Deze route loopt via Maastricht door Luxemburg, je vermijdt dan de drukte rondom Parijs en gaat pas tol betalen vanaf Nancy. Maar, je bent helaas niet de enige die zo denkt en vaak is het dus ook weer aansluiten in de file. Hoe kun je deze reis toch een beetje comfortabel en vóóral leuk maken? Wij helpen je er doorheen