Vakantie Nederland meerdaagse routes

Op zoek naar leuke tips voor een vakantie in Nederland? Bekijk onze meerdaagse routes voor inspiratie. Zo kun je met de kinderen Brabant ontdekken, ga je met de hond de natuur rond Breda in, geniet je samen met of zonder camper van de westkust van Nederland, ga je goedkoop een midweekje weg in Gelderland met het hele gezin, zie je Friesland van een hele andere kant; namelijk per fiets doormiddel van de elfstedentocht of ontdek je het waanzinnig mooie Texel. Bij al deze vakantietips/routes geldt: jij kiest! Zo kun je een dagje weg gaan en slechts een onderdeel van de route doen of je blijft op een bepaalde locatie juist iets langer plakken. Onze tips zijn bijna allemaal gratis! Vind je onze content leuk? Waardeer het dan met een symbolisch kopje koffie onderaan de pagina. Dankjewel en een fijne vakantie in Nederland gewenst! 

Zijn jouw vakantieplannen voor deze zomer ook in duigen gevallen? En heb je toch nog zin om weg te gaan? Nederland is ook heel mooi. Hier lees je bijvoorbeeld wat je allemaal kunt doen in eigen land. Benieuwd van wie de tips komen? Bekijk dan hier het team van Breakzy. We gaan zelf regelmatig met de auto op ontdekkingstocht door het mooie Nederland. Want hoe gek is het eigenlijk dat je op vakantie  vaak het hele land wil ontdekken maar in eigen land niet weet wat er 80 kilometer verderop allemaal te doen is. Heb je vragen? Neem dan vooral contact met ons op. 

Ook leuk: plan je route in onze routeplanner. Wil je kijken wat er bij jou in de buurt is, locaties opslaan, reviews achterlaten en routes plannen? Download onze app in de Google Play Store of App Store.