Heel Mallorca hebben we onder de loep genomen, waar je ook wilt verblijven je kunt altijd iets met deze tips. Van mooie stranden tot restaurants, hotels en cultuur met deze suggesties haal je alles uit je vakantie!

De Costa Brava, een 200 kilometer lange kuststrook met aantrekkelijke stranden. Wat zijn de mooiste? En waar moet ik naar toe? Er zijn zoveel fantastische stadjes en dorpjes aan de Costa Brava dat het moeilijk is om te kiezen. Fijn voordeel: deze plekken liggen allemaal niet ver van elkaar, zo zit er altijd wel eentje dichtbij jouw vakantiebestemming. We beschrijven per stadje waarom ze helemaal de moeite waard zijn!

Skiën duur? Zeker! Maar je hoeft niet ver voor het echte wintersportgevoel. En dan hebben we het niet over een indoor skihal, maar gewoon ‘echt’, in de frisse buitenlucht van het Duitse Winterberg. Binnen 4 uur ben je er, niet alleen ideaal voor een week vakantie maar ook voor een weekend weg! Lees hier alle tips.

In het laatste weekend van maart ging het voltallige team een weekendje naar Texel; en wat een heerlijk eiland is dit. Zodra je in Den Helder op de boot stapt start de vakantie; de frisse lucht, het mooie uitzicht, de rust en het geluid van de vogels maken dit gevoel compleet.

Leuke tip voor de herfstvakantie! De Belgische kust kent een hoop mooie stranden, maar de kustlijn biedt nog veel meer dan strand alleen. Zoals een afdaling in een echte Russische onderzeeboot, rondrijden op een fiets met vierkante wielen of op pad gaan met garnaalvissers te paard. Breakzy volgde de hele Belgische kustlijn, vanaf Het Zwin aan de Nederlandse grens tot De Panne, vlakbij Frankrijk.

Lees hier 7 redenen waarom je niet moet gaan. Zo kun je namelijk meer besparen door alles zelf te boeken. Denk hierbij aan zo’n 80% minder (!). Bovendien is het veel leuker om wat meer van een land te zien dan alleen een nieuw gebouwd resort. Hou je van gemak en heb je niet veel zin om alles zelf uit te zoeken? Breakzy helpt je op weg. Klik door voor info.

Andalusië, wát een fijne bestemming, vooral in de herfstvakantie of het einde van de winter. Precies als jij heel veel behoefte hebt aan een beetje zon, dan heeft Andalusië de perfecte temperatuur. Je hebt er natuurlijk de prachtige steden Sevilla en Granada, maar ook buiten de steden is er genoeg te doen. Huur een auto en je kunt (bijna) alle mooie steden af én genieten van de kilometerslange kustlijn. Ik, Lieke, was er in mei en heb speciaal voor jou mijn tips op een rijtje gezet. Scheelt je toch weer wat zoekwerk.😉 Fijne vakantie!