Heel Mallorca hebben we onder de loep genomen, waar je ook wilt verblijven je kunt altijd iets met deze tips. Van mooie stranden tot restaurants, hotels en cultuur met deze suggesties haal je alles uit je vakantie!

De Costa Brava, een 200 kilometer lange kuststrook met aantrekkelijke stranden. Wat zijn de mooiste? En waar moet ik naar toe? Er zijn zoveel fantastische stadjes en dorpjes aan de Costa Brava dat het moeilijk is om te kiezen. Fijn voordeel: deze plekken liggen allemaal niet ver van elkaar, zo zit er altijd wel eentje dichtbij jouw vakantiebestemming. We beschrijven per stadje waarom ze helemaal de moeite waard zijn!

Skiën duur? Zeker! Maar je hoeft niet ver voor het echte wintersportgevoel. En dan hebben we het niet over een indoor skihal, maar gewoon ‘echt’, in de frisse buitenlucht van het Duitse Winterberg. Binnen 4 uur ben je er, niet alleen ideaal voor een week vakantie maar ook voor een weekend weg! Lees hier alle tips.

In het laatste weekend van maart ging het voltallige team een weekendje naar Texel; en wat een heerlijk eiland is dit. Zodra je in Den Helder op de boot stapt start de vakantie; de frisse lucht, het mooie uitzicht, de rust en het geluid van de vogels maken dit gevoel compleet.

Leuke tip voor de herfstvakantie! De Belgische kust kent een hoop mooie stranden, maar de kustlijn biedt nog veel meer dan strand alleen. Zoals een afdaling in een echte Russische onderzeeboot, rondrijden op een fiets met vierkante wielen of op pad gaan met garnaalvissers te paard. Breakzy volgde de hele Belgische kustlijn, vanaf Het Zwin aan de Nederlandse grens tot De Panne, vlakbij Frankrijk.