Op vakantie in 2020? Lees hier het actuele reisadvies.

Een vakantie in de zomer van 2020 ziet er door het coronavirus heel anders uit dan we van tevoren hadden gedacht. Waarschijnlijk gaat het overgrote deel van de Nederlanders vakantie vieren in eigen land. Of misschien in een land net buiten de grens. Waar je naartoe kunt en wat de regels zijn in andere landen vind je in één overzicht onderaan deze pagina.

Mag je bijvoorbeeld naar de camping en hoe zit het dan met het sanitair, welke grensovergangen mag je over en zijn er dan wel hotels geopend in het buitenland? Het is allemaal nogal onduidelijk en omdat het corona virus onvoorspelbaar is veranderen de regels continu. Op de onderstaande kaart vind je een goed overzicht, wij werken dit regelmatig bij zodat je op de hoogte bent van het laatste nieuws. Klik op een van de bolletjes van jouw bestemming en je vindt een voorvertoning van het actuele reisadvies.

Bijgewerkt op 13/07/2020:

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Volg altijd de adviezen op van de landelijke of regionale overheden.

Bekijk hier onze tips voor de landen waar je naartoe kunt reizen

photo-1543777644-a6456fe31d9d
vakantie 2020 corona
vakantie 2020 corona
vakantie 2020 corona

Ga je toch op vakantie in 2020? Lees na het kiezen van je bestemming hier de leukste tips over je bestemming. Zo is Portugal een aanrader, maar ook is het leuk in Frankrijk, Duitsland, Spanje of Italie.

Benieuwd naar meer informatie over reizen? Die vind je via de Rijksoverheid, GGD, ACSI en ANWB

Op vakantie in 2020 corona is het gesprek van de dag. Kun je op vakantie in Frankrijk? Op vakantie in Spanje? Op vakantie in Portugal, Italie, Kroatie, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Slowakije? Er is veel onduidelijk. Een actueel reisadvies vind je op bovenstaande interactieve kaart. Zo zie je meteen of je wel of niet naar je favoriete bestemming mag afreizen. En is dat dan op een camping in Frankrijk, een camping in Italie, een camping in Spanje, een camping in Duitsland, een camping in Portugal? Of toch hotels is Franrkijk, hotels in Duitsland, hotels in Nederland. En hoe zit het nu precies met de grenzen? Zijn de grenzen open van Italië, Spanje, Duitsland, Oostenrijk en Slovenië? En dan is het nog de vraag of je als Nederlander welkom bent. Wat een gedoe! Lees het overzicht voor een fijne vakantie in 2020 ondanks corona. Want met al die maatregelen zijn we wel aan vakantie toe.