Op vakantie in 2020? Lees hier het actuele reisadvies.

Op vakantie gaan in 2020 ziet er door het coronavirus heel anders uit dan we van tevoren hadden gedacht. Veel mensen hebben besloten vakantie te vieren in Nederland. Gelukkig gooien ook steeds meer andere Europese landen de grenzen open en kunnen we dus weer iets verder reizen dan Nederland, blijf wel nog steeds alert op veiligheidsrisico’s. 

Waar je naartoe kunt en wat de regels zijn in andere landen vind je in één overzicht onderaan deze pagina. Per land kun je op het vlaggetje klikken en het actuele reisadvies zien.  

Bijgewerkt op 11/09/2020:

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Volg altijd de adviezen op van de landelijke of regionale overheden.

Bekijk hier onze tips voor de landen waar je naartoe kunt reizen

photo-1543777644-a6456fe31d9d
vakantie 2020 corona
vakantie 2020 corona
vakantie 2020 corona

Ga je toch op vakantie in 2020? Lees na het kiezen van je bestemming hier de leukste tips over je bestemming. Zo is Portugal een aanrader, maar ook is het leuk in Frankrijk, Duitsland, Spanje of Italie.

Benieuwd naar meer informatie over reizen? Die vind je via de Rijksoverheid, GGD, ACSI en ANWB

Op vakantie in 2020 corona is het gesprek van de dag. Kun je op vakantie in Frankrijk? Op vakantie in Spanje? Op vakantie in Portugal, Italie, Kroatie, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Slowakije? Er is veel onduidelijk. Een actueel reisadvies vind je op bovenstaande interactieve kaart. Zo zie je meteen of je wel of niet naar je favoriete bestemming mag afreizen. En is dat dan op een camping in Frankrijk, een camping in Italie, een camping in Spanje, een camping in Duitsland, een camping in Portugal? Of toch hotels is Franrkijk, hotels in Duitsland, hotels in Nederland. En hoe zit het nu precies met de grenzen? Zijn de grenzen open van Italië, Spanje, Duitsland, Oostenrijk en Slovenië? En dan is het nog de vraag of je als Nederlander welkom bent. Wat een gedoe! Lees het overzicht voor een fijne vakantie in 2020 ondanks corona. Want met al die maatregelen zijn we wel aan vakantie toe.