Met Breakzy begint je vakantie al onderweg. Kleffe broodjes of een verveelde achterbank?! Plan met Breakzy niet alléén je route, maar ontdek meteen waar verse croissants en unieke stopplekken op je wachten, Breakzy heeft de leukste stops in Europa al voor je verzameld! De producten in onze webshop zorgen óók nog eens voor vermaak in de auto.

  • Leuke of praktische tips
  • De beste routes met duizenden stops
  • Planner met 21 filterknoppen

Voor ieder wat wils:

Geen tijd om je vakantie tot in detail uit te zoeken? Of weet je nog niet precies waar dit jaar de reis naar toe zal gaan? Geen probleem, want onze vakantie-experts hebben de mooiste, leukste en beste autorondreizen binnen Europa voor je uitgestippeld. Deze hebben we gebundeld in verschillende online gidsen die vol staan met inspiratie.

Laat je inspireren..

Ga je met de auto op vakantie naar Spanje? Dan heb je een flinke reis voor de boeg! Bij Breakzy snappen we dat. En doen we er alles aan om dat heerlijke vakantiegevoel te laten beginnen op het moment dat je je voordeur dichttrekt.

Misschien heb je onderweg lekker je eigen broodjes bij je of is een wegrestaurant al culinair genoeg, als dat niet het geval is dan hebben wij de leukste tips! Want wij eten liever in een groene omgeving met leuke gedekte tafeltjes (die ook nog betaalbaar zijn) in plaats van tussen de vrachtwagenchauffeurs van een dienblad.

De Route du Soleil, een van de meest populaire routes onder ons Nederlanders als we iedere zomer weer afreizen naar zuid Frankrijk of Spanje. Je betaalt namelijk pas tol vanaf Nancy en vermijd de drukte rondom Parijs. Helaas ben je niet de enige die zo denkt. Toch een leuke en comfortabele reis? Wij helpen je op weg!

Wij trakteren je dit keer op de mooiste plekjes in en tussen de populaire, maar o zo verschillende steden: Porto en Lissabon. Laat die roadtrip maar beginnen!     

Gebruikerservaring:

''Handige app met leuke stopplekken! Raad het aan iedere autoreiziger aan.
Met Breakzy kom je op bijzondere plekken terecht. Leuk!
''
0
landen
1
stopplekken
1
Samenwerkingspartners
1 +
Inspiratie blogs

Hebbedingetjes

Handig voor onderweg
Leuk voor onderweg
Onmisbaar tijdens heel je vakantie