Een vakantie met de auto op de planning? Breakzy Autovakanties heeft routes naar je eindbestemming inclusief handige stopplekken voor je. Hieronder zie je per land een aantal uitgestippelde routes inclusief restaurants, overnachtingen, leuke stopplekken én handige tips! Laat de reis maar beginnen. 

Nog meer inspiratie opdoen?

Neem een kijkje op onze autovakantie pagina, deze staat bomvol goede én leuke tips voor jouw vakantie met de auto! Voor onderweg kun je natuurlijk ook onze gratis app downloaden. Deze is gevuld met meer dan 13.000 stopplekken door heel Europa!

Laat Breakzy Autovakanties vooraf je overnachting uitzoeken

Je vakantie is geboekt, maar je moet er nog wel ‘even’ naartoe rijden. Zo’n lange trip wil je misschien niet in één dag rijden. Dan heb je dus nog een overnachting onderweg nodig. Voor je het weet, ben je een paar uur verder met zoeken en zie je door de bomen het bos niet meer. Dat ene hotel zag er heel leuk uit, maar heeft geen familiekamers. Dat appartement heeft wel genoeg kamers, maar daarvoor moet je nog 20 kilometer omrijden. Dit kan ook anders! Geef je wensen door aan Breakzy Autovakanties of neem contact met ons op via Whatsapp. en wij nemen het zoekwerk van je over! Je krijgt de top 3 beschikbare overnachtingen langs je route, gebaseerd op jouw persoonlijke wensen en gezelschap. Als extra krijg je ook nog de leukste weetjes over de landen waar je doorheen rijdt en spelletjes voor in de auto.

Aparthotel Los Dragos del Sur

Neem een kijkje op onze autovakantie pagina, deze staat bomvol goede én leuke tips voor jouw vakantie met de auto! Voor onderweg kun je natuurlijk ook onze gratis app downloaden. Deze is gevuld met meer dan 13.000 stopplekken door heel Europa!Neem een kijkje op onze autovakantie pagina, deze staat bomvol goede én leuke tips voor jouw vakantie met de auto! Voor onderweg kun je natuurlijk ook onze gratis app downloaden. Deze is gevuld met meer dan 13.000 stopplekken door heel Europa!Neem een kijkje op onze autovakantie pagina, deze staat bomvol goede én leuke tips voor jouw vakantie met de auto! Voor onderweg kun je natuurlijk ook onze gratis app downloaden. Deze is gevuld met meer dan 13.000 stopplekken door heel Europa!Neem een kijkje op onze autovakantie pagina, deze staat bomvol goede én leuke tips voor jouw vakantie met de auto! Voor onderweg kun je natuurlijk ook onze gratis app downloaden. Deze is gevuld met meer dan 13.000 stopplekken door heel Europa!

41487bb0-095f-40f4-94bf-9c6c4cc4d228
sardinie
breakzy-app