Ontvang binnen een paar minuten:

Bijzondere plekken in Nederland op basis van jouw voorkeur

✔ Accommodaties en leuke tips in de buurt

✔ Jouw persoonlijke interactieve kaart 

Wat er zo handig is aan onze reis-chat?

Vul de reis-chat in en ontvang binnen 2 minuten persoonlijk reisadvies in Nederland. Want tja, je kent het wel, je wil een weekje of paar dagen weg en dan begint het urenlange uitzoekwerk.. Daar heb je geen tijd voor, je weet niet waar je moet zoeken of komt niet verder dan het vinden van een simpele accommodatie. Daar biedt Breakzy Autovakanties de oplossing: je ontvangt bijzondere accommodaties, tips om te doen in de buurt van je accommodatie en een compacte interactieve kaart. Allemaal afgestemd op jouw wensen. Zo selecteer je zelf in wat voor type accommodatie je het liefste slaapt, welke faciliteit je het belangrijkst vindt en wat voor type vakantie je leuk vindt (actief, aan het water, natuur etc.)  In 2 minuten doorloop je onze reis-chat en je ontvangt jouw persoonlijke reisadvies direct in je mail. Hoef jij alleen nog maar je vakantie te boeken!

Benieuwd naar wat je precies krijgt?

Geselecteerde hotels en appartementen in luxe-klasse met zwembad. Horeca, actieve en natuurtips in de omgeving.

Op een overzichtelijke pagina lees je alles over de regio waar jij graag wil verblijven. Al onze regio’s zijn bepaald aan de hand van verschillende thema’s: Avontuur, Aan het Water, Hollands Glorie en Rust & Natuur. We hebben reisadvies voor vakanties met of zonder kinderen!

Ook ontvang je jouw persoonlijke interactieve kaart, hierop zie je alle leuke plekken in de gekozen regio. Accommodaties, cultuur, natuur, doen, spelen, horeca en plaatsen. Je kunt filteren op jouw wensen en dan hoef je er alleen nog maar naartoe te rijden. 

Binnen 2 minuten persoonlijk reisadvies

Binnen 2 minuten persoonlijk reisadvies

Binnen 2 minuten persoonlijk reisadvies

Binnen 2 minuten persoonlijk reisadvies

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!