ALLES OVER JOUW VAKANTIE IN:

NEDERLAND

Leuk! Je hebt een vakantie in eigen land geboekt óf je bent nog op zoek naar inspiratie. Voor die informatie ben je bij Breakzy Autovakanties aan het juiste adres. We hebben hieronder leuke routes, activiteiten en accommodaties in Nederland voor je verzameld! Heb je deze pagina gelezen, top! Dan ben je klaar voor je vakantie in Nederland!Zie, ontdek & beleef

Naar de dierentuin, het bos in of gewoon lekker een rondje op de fiets? Welke dagjes uit je ook zoekt, Breakzy Autovakanties zet ze voor je op een rij.

Deze accommodaties zijn beschikbaar! We updaten regelmatig, dus houd vooral onze website in de gaten!

a-hotel oosterhout

Een weekendje weg in eigen land is altijd een goed idee. Bekijk onze tips en boek je wel verdiende weekendje! 

Meerdaagse routes

Interactieve reisgids €3,-

  • Een makkelijk en leuk te lezen gids met al onze favorieten in de Texelse dorpen: Cocksdorp, De Koog, Den Burg, Oudeschild en Den Hoorn (38 pagina’s).  
  • Na aankoop krijg je van ons een mail met een link waar je de gids meteen kunt downloaden, lezen en natuurlijk gebruiken.    

Uitgelicht: Texel!

Texel, hét eiland dat bekend staat om zijn schapen, mooie natuurparken, heerlijke stranden en natuurlijk het Texels bier. Dat Texel een van de populairste Waddeneilanden is voor een vakantie of weekendje weg is daarom helemaal niet zo gek. Breakzy Autovakanties ging op onderzoek uit en selecteerde speciaal voor jou alle favorieten. Van toffe campings en hotels om te overnachten tot de leukste activiteiten voor binnen en buiten.  

Leg de reisgids direct in je winkelmandje en je vakantie kan begin

Alle tips in één overzicht

Wil je er graag eens een dagje uit maar heb je geen idee wat er in Nederland allemaal te doen is? Of heb naast de geijkte uitjes, alles in een straal van 20 kilometer rond je huis ook wel gezien? Dan hebben wij gouden tips voor je. Filter op onderstaande kaart op de categorie uitjes die jij leuk vindt en de beste tips in Nederland verschijnen op de kaart. Veel plezier!

Bekijk je de pagina op je mobiele telefoon? Dan kun je na klikken op meer info, vanuit die pagina ook de navigatie starten naar de betreffende locatie.
Breakzy

Boek hier alvast je overnachting!

Booking.com

Geen zin om zelf te zoeken? Wij regelen het voor je!

Voor je het weet ben je uren op zoek naar de beste vakantie. Want ook in Nederland is er volop keuze! Mocht je daar nou zelf geen zin in hebben of gewoon weg geen tijd voor hebben? Laat ons het dan voor je regelen.

Ga je toch op vakantie buiten Nederland dit jaar? Ook dan helpen we je op weg! Stuur ons via WhatsApp een berichtje en we gaan voor een klein bedrag van 10 euro aan de slag.

Autovakanties

Weekendje weg

weekend nederland

Vakantie nederland