JOUW VAKANTIE IN SPANJE

Je hebt een vakantie naar het mooie Spanje geboekt óf je bent nog op zoek naar inspiratie. Bij ons ben je aan het juiste adres! Lees alles over de beste routes naar Spanje, interessante tips per regio en de leukste plekken om te verblijven.

Zonvakantie Spanje
Zonvakantie Spanje
Vorige slide
Volgende slide

Kies de beste route naar Spanje

De twee bekendste routes richting het zuiden zijn de Route du Soleil en de route via Toulouse. De Route du Soleil is het meest populair en helaas ook de drukste, je rijdt dan via Maastricht, Luik, Luxemburg, Dijon en Lyon. De andere leidt vanaf Órleans naar Limoges, Toulouse, Narbonne en Perpignan verder door naar het zuiden. Welke je kiest hangt vaak af van de drukte op de weg, bijvoorbeeld de Zwarte Zaterdag. Maar ook of je gaat overnachten of in één keer doorrijdt naar je eindbestemming. We hebben beide routes voor je beschreven! Reis je met een elektrische auto naar Spanje? De route tot aan Spanje met elektrische auto vind je op onze pagina Elektrisch rijden.

Kies je regio:

Op onderstaande interactieve kaart vind je al onze mooie stopplekken in Spanje. Kun je alvast lekker in de stemming komen en kijken welke plekken je wilt bezoeken!

Laat je inspireren...

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!