ALLES OVER JOUW VAKANTIE IN:

Spanje

Leuk! Je hebt een vakantie naar Spanje geboekt óf je bent nog op zoek naar inspiratie. Voor die informatie ben je bij Breakzy Autovakanties aan het juiste adres. We hebben hieronder de beste routes richting Spanje voor je verzameld, geven de leukste tips per regio en voorzien je graag van heel veel leuke informatie over dit fijne land! Heb je deze pagina gelezen, top! Dan ben je klaar voor je vakantie naar Spanje!

Previous
Next

Kies de beste route

De twee bekendste routes richting het warme zuiden zijn de Route du Soleil en de route via Toulouse. De route du Soleil is het meest populair en jammer maar helaas ook het drukste, je rijdt dan via Maastricht, Luik, Luxemburg, Dijon en Lyon. Een andere geliefde route gaat via Toulouse: vanaf Órleans ga je via Limoges, Toulouse, Narbonne en Perpignan naar het zuiden. Welke route je kiest hangt vaak af van de drukte op de weg, bijvoorbeeld de Zwarte Zaterdag. Maar ook of je wil overnachten of in één keer door rijdt, natuurlijk je eindbestemming en simpelweg je voorkeur om door bepaalde steden te rijden. We hebben deze twee routes voor je uitgewerkt, inclusief praktische informatie en de leukste stopplekken onderweg! 

Overnachten onderweg

Breakzy

Boek hier alvast je overnachting!

Booking.com

Geen zin om te zoeken? Wij regelen het voor je!

Ken je dat: je vakantie is geboekt en je hebt er helemaal zin in. Maar met een lange autorit voor de boeg zie je een beetje op tegen de reis, dus eigenlijk is het wel fijn om ergens te overnachten. En daar begint het uitzoekwerk! Welke route ga je rijden? Waar ga je overnachten? Voor je het weet ben je uren aan het zoeken en ebt het vakantiegevoel alweer weg. Zonde! Breakzy Autovakanties, dé expert voor reisadvies onderweg, neemt je dit graag uit handen. Stuur ons via WhatsApp een berichtje en we gaan voor een klein bedrag van 10 euro aan de slag. Zo is je vakantie naar Spanje snel geregeld!

Op onderstaande interactieve kaart vind je al onze mooie stopplekken in Spanje. Kun je alvast lekker in de stemming komen en kijken welke plekken je wilt bezoeken!

Laat je inspireren...