❤️ Een makkelijk en leuk te lezen gids met al onze favorieten

📥 Na aankoop krijg je van ons een mail met een link waar je de gids meteen kunt downloaden, lezen en natuurlijk gebruiken.  

Reisgids

Wat krijg je?

Een (online) gids met de beste tips op Gran Canaria. 

💡 Alle hoogtepunten op een rijtje
🤓 Dingen die je nog niet wist 
📬 Download de gids direct na aankoop

Gran Canaria, het eiland met 320 dagen per jaar zon. Maar ook: Ongerepte natuur, maanlandschappen, bizarre uitkijkpunten vanaf hoge kliffen, prachtige bergen, een vulkanisch binnenland, gezellige terrasjes, restaurants en hagelwitte stranden. Zoals de locals zeggen: ”Op Gran Canaria ontmoet je alle werelddelen in een dag.” Dankzij het heerlijke klimaat is dit een vakantiebestemming waar je het hele jaar door terecht kunt. In deze gids vind je alle hoogtepunten van het eiland!

Inkijkexemplaar reisgids

❤️ Een makkelijk en leuk te lezen gids met al onze favorieten

📥 Na aankoop krijg je van ons een mail met een link waar je de gids meteen kunt downloaden.  

Unieke vakanties, weg van de massa

Zoek, boek en ontdek!

Staat er een vakantie naar Gran Canaria op de planning?

Boeken doe je nu ook heel eenvoudig en veilig op Breakzy.nl. Dus naast inspiratie opdoen, kan je hier veilig en eenvoudig je vlucht en accommodatie regelen.

Vul de gewenste luchthaven van vertrek in, je reisdata en reisgezelschap. Je krijg dan vakanties op het hele eiland te zien.

Wat moet je écht niet vergeten als je op vakantie gaat? En wat pak je in? Wij helpen je een handje op weg. Laat de vakantie maar beginnen!

Nolongerlost.com - Luxetag

Het allerfijnst slaap je natuurlijk in je eigen bed. Maar deze accommodaties zijn bijna net zo fijn! Bekijk snel welke overnachting op Gran Canaria het best bij je past.

Loopt het water je ook in de mond van tapas en Spaanse wijn in de zon op het terras? Het verzamelen van lekkere restaurants  hebben wij voor je gedaan, zodat jij gewoon kan genieten!

Het actuele weer op Gran Canaria

GRAN CANARIA WEATHER

Vervelend, kom je op een strandje, in een restaurant of waar dan ook, zitten er alleen maar Nederlanders om je heen… Voor een keertje is dat niet zo’n ramp, maar die plekken waar niet zoveel toeristen komen zijn zóveel leuker. Er zijn genoeg onontdekte plekjes en wij hebben ze.

Bezoek een cool Wild West-park of ga met de boot op zoek naar dolfijnen. Met deze tours betaal je nooit teveel en sla je wachtrijen over. Toeristisch? Welnee!

Gran Canaria is best een groot eiland. Als je alle mooie strandjes wil zien óf als je er graag op uit gaat dan is het wel zo handig met een eigen auto. Bekijk de voordelen van Sunny Cars!

Op onderstaande interactieve kaart vind je al onze mooie stopplekken op Gran Canaria. Kun je alvast lekker in de stemming komen en kijken welke plekken je wilt bezoeken!

Laat je inspireren

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!