Zie, ontdek & beleef

Ontdek! Staat er een vakantie op de planning of weet je nog niet welke eiland van de Canarische Eilanden het leukste is? Wij laten je met onderstaande tips precies zien waar je écht naar moet & tippen ook leuke plekken waar niet alle toeristen komen! Liever naar Tenerife of Lanzarote op vakantie? Ook die eilanden hebben we voor je bezocht! Gran Canaria is ook in de winter een hele fijne bestemming!

Het allerfijnste slaap je natuurlijk in je eigen bed. Maar deze accommodaties zijn bijna net zo fijn! Wij zien onszelf hier wel wakker worden! Bekijk snel welke overnachting op Gran Canaria het beste bij je past.

Loopt het water je ook in de mond van tapas en Spaanse wijn in de zon op het terras? Bij ons wel. Het verzamelen van lekkere restaurants  hebben wij dus voor je gedaan, zodat jij gewoon kan genieten en niet hoeft te smachten!

Wat moet je écht niet vergeten als je naar Gran Canaria gaat? En wat pak je in? Wij helpen je een handje op weg. Laat de vakantie maar beginnen!

Bezoek een cool Wild Westen park of ga met de boot op zoek naar dolfijnen. Met deze tours betaal je nooit teveel en sla je wachtrijen over. Toeristisch? Welnee!

Een makkelijk en leuk te lezen gids met al onze favorieten op Gran Canaria: Playa del Ingles, Fataga, Arguineguin, Puerto de Mogan, Amadores, Agaete, Las Palmas, Arinaga en nog veel meer (33 pagina’s). Alle informatie in één overzicht en directe doorlink naar getipte locaties, zodat je op bestemming direct de navigatie kunt starten.

💡 Alle hoogtepunten op een rijtje
🤓 Leuke weetjes
📬 Download de gids direct na aankoop

Met één druk op de knop vliegtickets vergelijken? Betaal nooit meer teveel en kies de goedkoopste deal. Je neemt je geld ten slotte liever mee op vakantie! Fijne reis.

Wist je dat Gran Canaria best een groot eiland is? Als je alle mooie strandjes wil zien óf als je er graag op uit gaat dan is het wel zo gemakkelijk met een eigen auto. Bekijk de voordelen als je dit doet via Sunny Cars!

Het actuele weer

GRAN CANARIA WEER

Op onderstaande interactieve kaart vind je al onze mooie stopplekken op Gran Canaria. Kun je alvast lekker in de stemming komen en kijken welke plekken je wilt bezoeken!

Laat je inspireren

Waan jezelf alvast op het strand met onze tips over de leukste plekken op één na grootste eiland van de Canarische Eilanden: Gran Canaria. Dé plek waar het bijna altijd lekker weer is, reden genoeg dus om je koffers te pakken en je vakantie naar Gran Canaria te boeken!

Vervelend hé, kom je ergens op een strandje, in een restaurantje of waar dan ook. Zitten er alleen maar Nederlanders om je heen… Oke, voor een keertje is dat niet zo’n ramp, maar die plekken waar niet zoveel toeristen komen zijn zó veel leuker én op Gran Canaria zijn er genoeg onontdekte plekjes!

Gran Canaria kent prachtige natuur! Maar die ontdek je niet als je alleen maar rondom je hotel blijft! Nee, je moet erop uit, dus ga en ontdek het spectaculaire binnenland. Met onze planner vind je heel gemakkelijk de fijnste natuur, maar je kan er natuurlijk ook gewoon zelf op uit gaan!