Op roadtrip met een camper, busje of met je eigen auto. Je laadt al je spullen in en je bent onderweg. Niets fijner om op die manier vakantie te vieren. Waarom? Je hoeft met niemand rekening te houden, hebt geen strakke tijdsplanning en je kan alle plekjes bezoeken die jij op je bucketlist hebt staan. Maar Europa is heel groot, dus welke plekjes mag je dan écht niet overslaan?! Dat ontdek je op deze pagina! Een roadtrip plannen met Breakzy kan precies zoals jij het wil.. en het is nog gratis ook! Bekijk hieronder roadtrips, autoroutes, fly’n drive & reisgidsen op bestemming!

Plan hier je roadtrip:

Ben je van plan om op een roadtrip door Europa te gaan, dan is het handig om vooraf je route uit te stippelen. Met onze handige routeplanner doe je dit heel eenvoudig. We leggen je stap voor stap uit hoe je deze gebruikt.

De beste autoroutes naar België, Italië, Duitsland, Spanje en Frankrijk

Vind je het lastig om te kiezen welke routes in Europa je het beste kan kiezen? Wij hebben dit voor je uitgezocht, je ziet precies wat je kwijt bent aan eventuele tol kosten en we laten je ook meteen leuke stopplekken langs deze autoroutes zien! De beste routes vind je hieronder:

Autoroutes België

Autoroutes Duitsland

Autoroutes Frankrijk

Autoroutes Italië

Autoroutes Spanje

Roadtrips

Fly & Drive: De beste autoroutes voor je roadtrip op een eiland!

Volg deze routes en vind de mooiste plekjes langs je route. Zo zie je meer van het land, heb je een leuke dagplanning en genoeg afwisseling. Van strand tot stad, de markt en bezienswaardigheden. Voor ieder wat wils!

Natuurlijk kun je ook je eigen roadtrip plannen. Wil je meteen zien welke toffe plekken er langs je route liggen? Gebruik onze planner en er worden direct honderden tips langs je route getoond!

Routes: 2x Mallorca | 2x Ibiza | 2x Sardinië | 2x Tenerife | 2x Lanzarote

De leukste, complete reisgidsen

Het kan natuurlijk zijn dat je precies weet naar welk land je gaat maar je daarna net niet alle informatie kan vinden die je nodig hebt. Dat snappen wij, daarom hebben wij voor onderstaande regio’s handige reisgidsen gemaakt. Nee deze zijn niet gratis, maar wel super handig! Je krijgt de leukste tips, handige weetjes en bezienswaardigheden die je niet mag overslaan in één gids. Makkelijker kan niet dus laat die roadtrip maar beginnen!

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!