ALLES OVER JOUW VAKANTIE IN:

belgië

Ga je een weekendje weg, op vakantie naar België of is ons buurland perfect als doorreisland? Voor welke reden je dan ook in België bent, je kan vast tips en inspiratie gebruiken. Die hebben we voor je verzameld op één pagina. Kies hieronder de optie die voor jou van toepassing is of boek hier meteen je overnachting. Het vinden van informatie over België was nog nooit zo makkelijk, graag gedaan!

Meerdaagse stedentrip België
KLIK HIER
Doorrijden via België
KLIK HIER
Vorige slide
Volgende slide

Route door Belgie óf Meerdaagse stedentrip

België leent zicht perfect voor een weekendje weg of dagje uit. Het is dichtbij maar je krijgt er wel direct het gevoel dat je op vakantie bent. Hier vind je de leukste tips, steden & bezienswaardigheden. Heb je zelf leuke spots gezien? Je voegt ze gemakkelijk toe in onze gratis app!

Wij verzamelden waar je het beste kan stoppen en wat je vooral niet mag vergeten als je door België rijdt. Een leuk restaurant of een bezienswaardigheid ligt vaak dichterbij je route dan je dacht, en deze stops zijn ook nog eens meer dan de moeite waard! 

Liever onze tips in een boekje lezen?

Koop dan onze reisgids met de leukste bierroute door België

Inkijkexemplaar

Wat krijg je?

📍 Een makkelijk en leuk te lezen gids waarin je geleid wordt langs een aantal Belgische biersteden of -dorpen. Denk aan: Affligem, Hoegaarden, Jupille en meer.

📥 Na aankoop krijg je van ons een mail met een link waar je de gids meteen kunt downloaden, lezen en natuurlijk gebruiken.    

🍺 Met stops in Affligem, Jupille en Hoegaarden

🤓 Dingen die je nog niet wist over bier

📬 Download de gids direct na aankoop

Een koude klets, goudgele rakker of gerstenat: voor een lekker biertje moet je bij onze zuiderburen zijn. Wij nemen je mee naar het land van friet, Suske & Wiske, wielrennen, chocolade en natuurlijk de lekkerste bieren!

Een weekend weg naar Ieper

Geen Belg die nog nóóit van Ieper heeft gehoord, terwijl de gemiddelde Nederlander geen flauw idee heeft van de plaats en historie. Onze Vlaamse stagiaire Nathalie ging een weekend weg naar Ieper in België. Haar indrukwekkende verslag lees je hier.

Op onderstaande interactieve kaart vind je al onze mooie stopplekken in België. Kun je alvast lekker in de stemming komen en kijken welke plekken je wilt bezoeken!

Laat je inspireren...

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!