Ontdek de Belgische kust! Heb je een vakantie of tripje naar de Belgische kust geboekt en ben je op zoek naar het lekkerste restaurant of een fijn hotel om te overnachten? De Belgische kust heeft heel veel te bieden, fijne stranden, maar veel meer dan strand alleen. Zie de garnaalvissers te paard in actie, struin door de mooiste natuurgebieden direct achter het strand en bewonder de mooiste strandsculpturen. Een vakantie of tripje Belgische kust is hoe dan ook: ontdekken! Niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten en wij helpen je op weg, zodat je vakantie naar de Belgische kust top geregeld is!

fietsen Belgische kust
zee aquarium

Op onderstaande interactieve kaart vind je alle leuke tips aan de Belgische kust. Kun je alvast lekker in de stemming komen en kijken welke plekken je wilt bezoeken!

Laat je inspireren..

Met België als nabije zuiderbuur, kan je misschien wel wat tips gebruiken voor een leuk tripje net over de grens, voor goed én minder goed weer. De Belgische kust kent een hoop mooie stranden, maar de kustlijn biedt nog veel meer dan strand alleen. Zoals rondrijden op een fiets met vierkante wielen of op pad gaan met garnaalvissers te paard. Breakzy volgde de hele Belgische kustlijn, vanaf Het Zwin aan de Nederlandse grens tot De Panne, vlakbij Frankrijk.

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!