ALLES OVER JOUW VAKANTIE NAAR:

cyprus

Leuk! Je hebt een vakantie naar Cyprus geboekt of je bent nog op zoek naar inspiratie. Voor die informatie ben je bij Breakzy Autovakanties aan het juiste adres. Wij geven je graag volop tips over dit geweldige en veelzijdige eiland, veelal uit eigen ervaring! 

Zie, ontdek & beleef

Zie, ontdek en beleef Cyprus! Ben je op zoek naar het lekkerste restaurant of een fijn hotel om te overnachten? Cyprus heeft het allemaal, op deze pagina laat je je inspireren voor een vakantie naar Cyprus van A tot Z. Wist je dat je het hele jaar door naar vakantie kunt op Cyprus?!

koffer inpakken zomer

Waar ligt Cyprus eigenlijk en hoe ver is het vliegen? Welke lokale specialiteiten mag je écht niet missen en hoe is het lokale verkeer? Dat lees je hier!

Loopt het water je ook in de mond van mezze met een cocktail in de zon op het terras? Bij ons wel. Het verzamelen van dit lijstje hebben wij vast voor je gedaan, zodat jij gewoon kan genieten en niet hoeft te smachten! Je vindt hier de leukste restaurants en barretjes op Cyprus

Het allerfijnste slaap je natuurlijk in je eigen bed. Maar de accommodaties op Cyprus komen echt wel in de buurt van perfectie! Wij zien onszelf wel wakker worden in een villa met privézwembad of een hotel aan het strand. Laat je hier inspireren voor je accommodatie op Cyprus. Voor een paar nachten als je een rondreis doet of een accommodatie waar je je hele vakantie op Cyprus doorbrengt. Bekijk snel onze bijzonder overnachten tips op Cyprus!

Het actuele weer op Cyprus

CYPRUS WEER

Boek unieke privé tours en activiteiten met locals. Zo zie je meer van je bestemming en maak je mooie herinneringen voor thuis. Een unieke ervaring en goed betaalbaar. Een dagje uit in Mallorca heb je met deze tips zo geregeld!

Beleef Cyprus op een bijzondere manier. Doe een dagtour door de bergen of ga met de boot naar één van de mooiste stranden. Met deze tours betaal je nooit teveel en sla je wachtrijen over. Toeristisch? Welnee!

Wist je dat Cyprus best een groot eiland is, waar je zo een paar uur onderweg bent als je helemaal van oost naar west wilt rijden? Als je alle mooie plekjes wilt zien óf als je er graag op uit gaat, dan is het wel zo gemakkelijk met een eigen auto. Goed om te weten: in Cyprus rijd je links, maar gelukkig ben je daar zo aan gewend. Bekijk de voordelen als je je auto huurt via Sunny Cars!

Eén van onze reisplanners ging op pad om de leukste, net-even-anders, must-see’s en must-do’s van Mallorca te verzamelen. Bekijk onze pareltjes van Mallorca!

Laat je inspireren

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!