Samenwerken

Leuk dat jij met Breakzy Autovakanties wil samenwerken! Kijk hieronder voor de verschillende mogelijkheden van samenwerken, onze prijzenlijst en de mediakit van 2023.

Blog
Wil je een blog van Breakzy Autovakanties? Superleuk! Na het afstemmen van de juiste content gaan wij aan de slag. Je blog blijft op onze website staan zolang wij bestaan. Liever een eigen blog plaatsen op onze website of een doorlink in een bestaande blog? Dat is ook mogelijk.

Socials
We delen graag jouw mooie content met onze volgers. Zo creëer jij een groter bereik via ons platform en promoten wij een interessant bedrijf voor onze volgers! Win-win situatie. 

Nieuwsbrief
Met een goed gevulde nieuwsbrief inspireer je je volgers het allerbeste. Gespecialiseerde content helemaal afgestemd op hun wensen en behoeften. Onze nieuwsbrief bereikt elke maand meer dan 2500 contacten. Wil jij jouw bedrijf promoten via onze nieuwsbrief? Leuk! Laten we samen kijken naar de opties.

Adverteren
Onze goedbezochte pagina’s zijn de perfecte plek voor jou om op te adverteren. Een klein blokje hier of een groter blokje daar, meerdere opties zijn mogelijk.

Interactieve kaart
Breakzy Autovakanties biedt de mogelijkheid om de leukste plekken te laten zien op een interactieve kaart. De techniek van Breakzy Autovakanties is vele malen sneller en goedkoper dan wanneer je ervoor kiest om zelf een kaart via Google Maps te maken! Een gepersonaliseerde kaart voor jouw website? Lees hier meer.

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!