Samenwerken

Leuk dat jij met Breakzy Autovakanties wil samenwerken! Kijk hieronder voor de verschillende mogelijkheden van samenwerken, prijslijst en mediakit van 2024.

Blog
Heb je interesse in een door ons geschreven blog? Dat kan! Na het afstemmen van de juiste content gaan wij aan de slag. Je blog blijft continu op onze website staan. Liever een eigen blog plaatsen op onze website of een doorlink in een bestaand artikel? Dat is ook mogelijk.

Socials
We delen graag jouw mooie content met onze volgers. Zo creëer jij een groter bereik via ons platform en promoten wij een interessant bedrijf voor onze volgers! Win-win situatie. 

Nieuwsbrief
Met een goedgevulde nieuwsbrief inspireer je je volgers optimaal. Gespecialiseerde content afgestemd op hun wensen en behoeften. Onze nieuwsbrief bereikt elke maand meer dan 2.500 contacten. Wil jij jouw bedrijf promoten via onze nieuwsbrief? Leuk! Laten we samen kijken naar de opties.

Adverteren
Onze goedbezochte pagina’s zijn de perfecte plek voor jou om op te adverteren. Een klein blokje hier of een grotere banner daar, meerdere opties zijn mogelijk.

Interactieve kaarten
Breakzy Autovakanties biedt de mogelijkheid om de leukste plaatsen en plekken te laten zien op een interactieve kaart. Onze techniek is vele malen sneller en betaalbaarder dan wanneer je ervoor kiest om zelf een kaart via Google Maps te maken! Lees hier meer over onze op maatgemaakte kaarten.

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!