ALLES OVER JOUW VAKANTIE NAAR:

DUITSLAND

Leuk! Je hebt een vakantie naar of via Duitsland geboekt of je bent nog op zoek naar inspiratie. Voor die informatie ben je bij Breakzy Autovakanties aan het juiste adres. Wij hebben de beste routes door Duitsland, als je bijvoorbeeld onderweg bent naar Oostenrijk, Zwitserland of Finland, voor je verzameld. Maar ook leuke routes in Duitsland zelf kun je op deze pagina vinden. We geven de leukste tips per regio en voorzien je graag van heel veel leuke informatie over dit geweldige, grote, gezellige land! Heb je deze pagina gelezen, top! Dan ben je klaar voor je vakantie naar of via Duitsland!

De beste routes door Duitsland

Duitsland is voor veel mensen al een vakantiebestemming op zich, maar er zijn ook Nederlanders die alleen maar door Duitsland heen rijden op weg naar hun eindbestemming. Aangezien Duitsland erg groot is, zul je er vast een keer stoppen onderweg. Nu heb je de bekende Raststätte aan de snelweg: tanken, eten, drinken, plassen en doorrijden. Maar misschien zit er drie minuten verderop wel een meertje waar je een frisse duik kunt nemen en op het strand meteen een hapje kunt eten. Of een restaurant met terras en speeltuin. Die keus is snel gemaakt toch?! Wij zetten de leukste stopplekken langs populaire routes door Duitsland voor je op een rijtje. Dus of je nu naar Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Kroatië, Tsjechië of Scandinavië rijdt: er zit altijd iets leuks voor je bij!

Overnachten onderweg

Breakzy

Boek hier alvast je overnachting!

Booking.com

Geen zin om te zoeken? Wij regelen het voor je!

Ken je dat: je vakantie is geboekt en je hebt er helemaal zin in. Maar met een lange autorit voor de boeg zie je een beetje op tegen de reis, dus eigenlijk is het wel fijn om ergens te overnachten onderweg. En daar begint het uitzoekwerk! Welke route ga je rijden? Waar ga je overnachten? Voor je het weet ben je uren aan het zoeken en ebt het vakantiegevoel alweer weg. Zonde! Breakzy Autovakanties, dé expert voor reisadvies onderweg, neemt je dit graag uit handen. Stuur ons via WhatsApp een berichtje en we gaan voor een klein bedrag van 10 euro aan de slag.

Op onderstaande interactieve kaart vind je al onze mooie stopplekken in Duitsland. Kun je alvast lekker in de stemming komen en kijken welke plekken je wilt bezoeken!

Voor ieder wat wils:

SOON | SAUERLAND |
SOON | OSTFRIESLAND |
SOON | MOEZEL |
SOON | STEDEN |

Laat je inspireren...