ALLES OVER JE VAKANTIE IN DUITSLAND

Je hebt een vakantie naar of via Duitsland geboekt of je rijdt erdoorheen op weg naar andere landen. Wij hebben de beste routes, als je bijvoorbeeld onderweg bent naar Oostenrijk, Zwitserland of Denemarken, voor je verzameld, maar ook leuke routes in Duitsland zelf. Tips per regio, met nuttige informatie over dit prachtige, grote, gezellige land! 

De beste routes door Duitsland

Duitsland is voor veel mensen al een vakantiebestemming op zich, maar er zijn ook Nederlanders die alleen maar door Duitsland heen rijden op weg naar hun eindbestemming. Aangezien het land erg groot is, zul je er vast een keer stoppen onderweg. Natuurlijk heb je de bekende Raststätte aan de snelweg: tanken, eten, drinken, plassen en doorrijden. Maar misschien zit er drie minuten verderop wel een meertje waar je een frisse duik kunt nemen en op het strand meteen een hapje kunt eten. Of een restaurant met terras en speeltuin. Dan is de keuze snel gemaakt toch?! Wij zetten de leukste stopplekken langs populaire routes door Duitsland voor je op een rijtje. 

Kies je regio:

Op onderstaande interactieve kaart vind je al onze mooie stopplekken in Duitsland. Kun je alvast lekker in de stemming komen en kijken welke plekken je wilt bezoeken!

Laat je inspireren...

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!