Ontdek & beleef deze mooie regio in zuidwest-Duitsland

Ontdek het Zwarte Woud! Op deze pagina hebben we leuke informatie over het Zwarte Woud voor je verzameld. Waar precies ligt het Zwarte Woud? Wat is er te zien en te doen? Waar kan je het lekkerst eten en overnachten?
Welke campings zijn je er allemaal? Alles om je vakantie naar het Zwarte Woud goed voor te bereiden of om inspiratie op te doen voor je volgende reis!

Geen zin om van ’s ochtends vroeg toch ’s avonds laat in de auto te zitten naar je vakantiebestemming? Dan moet je even doorlezen! Wij hebben alles wat je moet weten voor je naar het Zwarte Woud afreist voor je bij elkaar gezet.

Iedereen kent natuurlijk wel de Schwarzwälder Schinken (ham) en Schwarzwälder Kirschtorte, maar deze streek kent veel meer heerlijke specialiteiten!

De prachtige natuur van het Zwarte Woud leent zich uitstekend voor een actieve kampeervakantie met het hele gezin. Bekijk de leukste campings en glampings die we voor je hebben uitgezocht. Aan het water, met zwemparadijs of met de beste routes voor fietsers en wandelaars.

Qua accommodaties valt er veel te kiezen in het Zwarte Woud. Van gezellige pensions tot luxe hotels. Aan het water, in een dorp of in diep in de bossen. De gründliche Duitsers weten wel waar een fijn bed aan moet voldoen! 

Het actuele weer in het Zwarte Woud

ZWARTE WOUD WEATHER

Wil je de vrijheid van een eigen huisje, maar wel het gemak en plezier van allerlei faciliteiten? Breng dan je vakantie door op een vakantiepark. De leukste vakantieparken in het Zwarte Woud hebben wij voor je uitgezocht.

Laat je inspireren

Welke highlights van het Zwarte Woud mag je echt niet missen? Wat móet je gedaan hebben als je hier op vakantie gaat? De streek heeft iedereen, van jong tot oud en natuurliefhebber tot Bourgondiër, veel te bieden. Wij zetten hier de leukste dingen om te zien en te doen in het Zwarte Woud voor je op een rijtje.

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!