Inspiratie opdoen, zoeken & boeken

Denemarken is een prachtig land met rustige stranden, de hippe stad Kopenhagen en nog veel meer moois. Wil je het zelf gaan ontdekken? Boek dan hier je hotel of accommodatie eenvoudig en veilig. Vul hieronder de gewenste data en het aantal personen in en bekijk de beschikbare opties. Waar wacht je nog op?

Op onderstaande interactieve kaart vind je al onze mooie stopplekken in Denemarken. Kun je alvast lekker in de stemming komen en kijken wat je allemaal wilt bezoeken.

Copenhagen-Denmark2
Via Puttgarden inclusief veerboot
Klik hier
Vorige slide
Volgende slide

Kies de beste route

Heel veel keus en variatie heb je niet als je naar Denemarken rijdt. Eigenlijk zijn er twee opties: óf je rijdt via Bremen en Hamburg naar Flensburg, waar je de Deense grens overgaat óf je rijdt via Bremen en Hamburg naar Puttgarden, waar je de veerboot naar het Deense Rødbyhavn pakt. Welke route je neemt, hangt vooral af van je eindbestemming. Bezoek je het (zuid)oosten van Denemarken, inclusief Kopenhagen, dan reis je meestal via Puttgarden en voor de rest van Denemarken is de optie via Flensburg de handigste. Wij zetten beide routes hier voor je op een rijtje. Inclusief praktische informatie en de leukste stopplekken onderweg! 

Via Flensburg | Via Puttgarden inclusief boot

Laat je inspireren...

Denemarken

Alles over Denemarken. Routes, accommodaties en kant-en-klaar autorondreizen

Denemarken

Alles over Denemarken. Routes, accommodaties en kant-en-klaar autorondreizen

Denemarken

Alles over Denemarken. Routes, accommodaties en kant-en-klaar autorondreizen

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!