ALLES OVER JOUW VAKANTIE PER REGIO

FRANKRIJK

La douce France! Al jaren nummer 1 vakantieland bij vele Nederlanders. We hebben alle tips over deze heerlijke bestemming voor je verzameld en handig per regio ingedeeld. Ook de route naar je vakantie adres hebben we in kaart gebracht met leuke stops en hotels. Niks meer zelf puzzelen en uitzoeken dus, daar heb je Breakzy Autovakanties voor!

Kies de beste route naar Frankrijk

Met onze autoroutes naar Zuid-Frankrijk kan je zowel over de autoroute of via de tolvrije Route Nationale reizen. Het snelst is natuurlijk over de autoroute, maar houd je wel van een beetje roadtrippen en heb je de tijd, dan raden we de charmante Route Bational aan, zoals de Route Nationale 7 naar de Middellandse Zee. Zo ervaar je hoe het landschap langzaam van kleur verschiet, van het sappige groen van de Bourgogne naar het azuurblauw van de Méditerrannée, via het droge geel van de Provence. 

We zetten drie routes voor je op een rijtje, met de populairste zuidelijke regio’s van Frankrijk als eindbestemming: Dordogne, Languedoc-Roussillon en de  Côte d’Azur. Ga je naar de Dordogne, dan gaat de route via Brussel en Parijs richting Bordeaux. Voor de Languedoc-Roussillon (Provence) en Côte d’Azur (Alpen, Ardèche) komt het neer op de Route du Soleil. Je hebt dan twee opties: via Luxemburg of Parijs.

Alle ins & outs lees je in het overzicht, doe er je voordeel mee!

Previous slide
Next slide

Puy du Fou is een themapark in Vendée, volledig gebaseerd op shows. In 2020 werd dit non-mainstream familiepark bij de TripAdvisor Travellers Choice Awards uitgeroepen tot nummer 2 pretpark van de wereld. Van ridders, Vikingen en paarden tot zwaardvechters, flamencodansers en roofvogels; alles komt voorbij in de artistieke shows van Puy du Fou, die een combinatie van lokale legendes en echte gebeurtenissen zijn, waarbij romantiek, emotie en historie centraal staan. De spectaculaire avondshow ‘Les Noces de Feu’ is een fantastisch spektakel waarbij dansers en gigantische decors uit de diepten van het meer opduiken en luchtspiegelingen tot leven komen. 

Op onderstaande interactieve kaart vind je al onze mooie stopplekken in Frankrijk. Kun je alvast lekker in de stemming komen en kijken welke plekken je wilt bezoeken!

Laat je inspireren...

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!