JOUW VAKANTIE PER REGIO

FRANKRIJK

La douce France! Al jaren het favoriete vakantieland van een heleboel Nederlanders. We hebben veel tips over dit fijne land voor je verzameld en handig per regio ingedeeld. Ook de route naar je vakantieadres hebben we in kaart gebracht met leuke tussenstops en hotels. Niks meer zelf puzzelen en uitzoeken dus, daar heb je Breakzy Autovakanties voor!

Kies de beste route naar Frankrijk

Met onze autoroutes naar Zuid-Frankrijk kan je zowel over de snelweg als via de tolvrije Route Nationale rijden. Het snelst is natuurlijk over de tolwegen, maar houd je wel van een afwisselende roadtrip en heb je de tijd, dan raden we de charmante Route Nationale zeker aan, zoals de 7 naar de Middellandse Zee. Zo ervaar je hoe het landschap langzaam van kleur verandert, van het sappige groen en de zonnebloemen van de Bourgogne, via het drogere geel of de paarse lavendelvelden van de Provence naar de azuurblauwe Middellandse Zee.

We zetten drie routes voor je op een rij, met de populairste zuidelijke regio’s van Frankrijk als eindbestemming: Dordogne, Languedoc-Roussillon en de  Côte d’Azur. Ga je naar de Dordogne, dan rij je via Brussel en Parijs richting Bordeaux. Voor de Languedoc-Roussillon (Provence) en Côte d’Azur (Alpen, Ardèche) komt het neer op de Route du Soleil. Je hebt dan twee opties: via Luxemburg of via Parijs.

Kies je regio:

Frankrijk
SOON | PROVENCE |

Op onderstaande interactieve kaart vind je al onze mooie stopplekken in Frankrijk. Kun je alvast lekker in de stemming komen en kijken welke plekken je wilt bezoeken!

Laat je inspireren...

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!