Zie, ontdek & beleef

De Côte d’Azur staat bekend om de populaire en chique badplaatsen als Nice, Cannes, Marseille, Saint-Tropez en natuurlijk het Vorstendom Monaco. Hier kun je naar hartenlust genieten van zon, zee en strand. Daarnaast valt er ook op cultureel vlak ook heel wat te beleven. Tijd om je te laten inspireren door onze Breakzy-tips!

Côte d'Azur

Als er één deel van de Provence internationale allure uitstraalt, dan is dat wel de Côte d’Azur. Dit gedeelte van het zuidelijke kustgebied strekt zich uit van Cassis tot aan Menton.Wij geven je vast handige tips voor vertrek!

Wil je een regio écht leren kennen? Dat doe je het beste via de lokale keuken. Benieuwd naar wat deze kuststreek allemaal te bieden heeft? Lees dan gauw verder!

Slaap jij het liefste in je eigen bed? Logisch. Maar met deze mooie accommodaties zal je echt niks te kort komen. Laat je inspireren door deze fijne hotels en campings.

Het actuele weer

CÔTE D'AZUR WEER

Kamperen aan zee, in een glampingtent, op een camping met zwemparadijs, met of zonder je hond? Waar ga jij naartoe dit jaar? Bekijk onze campingtips aan de Côte d’Azur!

Deze prachtige kuststreek in het zuiden van Frankrijk ligt grofweg tussen Toulon en Menton bij de Italiaanse grens en heeft alles wat een mooie vakantie compleet maakt. Ontdek het hier!

Beleef de schitterende kuststreek op een bijzondere manier. Met de boot van Nice naar Monaco of een rondleiding in een middeleeuwse stad. Met deze tours betaal je nooit teveel en sla je wachtrijen over. Toeristisch? Welnee!

Côte d'Azur

Cote d Azur, Cote Azur Cote dazur

Super leuk de Côte d'Azur

Geniet aan de Côte d'Azur

Met zoveel mooie plekken op de wereld weet je soms niet meer waar je heen moet. Wist je dat je voor een heerlijke vakantie niet eens zo ver weg hoef? Frankrijk is een heerlijk vakantieland en heeft daarnaast zoveel te bieden. Bovengenoemde kuststreek ik een heerlijke plek om van de zon te genieten of activiteiten te ondernemen. Met zoveel mooie plekken op de wereld weet je soms niet meer waar je heen moet. Wist je dat je voor een heerlijke vakantie niet eens zo ver weg hoef? Frankrijk is een heerlijk vakantieland en heeft daarnaast zoveel te bieden. Bovengenoemde kuststreek ik een heerlijke plek om van de zon te genieten of activiteiten te ondernemen. Ontdek, beleef, doe, eet, borrel, drankjes, hotels, overnachten, campings, villa’s.

Laat je inspireren

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!