Zie, ontdek & beleef

De Côte d’Azur staat bekend om de populaire en chique badplaatsen als Nice, Cannes, Marseille, Saint-Tropez en natuurlijk het Vorstendom Monaco. Hier kun je naar hartenlust genieten van zon, zee en strand. Daarnaast valt er ook op cultureel vlak ook heel wat te beleven. Tijd om je te laten inspireren door onze Breakzy-tips!

Slaap jij het liefste in je eigen bed? Logisch. Maar met deze mooie accommodaties aan de Côte d’Azur zal je echt niks te kort komen. Laat je inspireren door deze fijne hotels en campings.

Wil je een regio écht leren kennen? Dat doe je het beste via de lokale keuken. Benieuwd naar wat de Côte d’Azur allemaal te bieden heeft? Lees dan gauw verder!

Het actuele weer aan de Cote d’Azur

Als er één deel van de Provence internationale allure uitstraalt, dan is dat wel de Côte d’Azur. Dit gedeelte van het zuidelijke kustgebied strekt zich uit van Cassis tot aan Menton.Wij geven je vast handige tips voor vertrek!

Beleef de Cote d’Azur op een bijzondere manier. Met de boot van Nice naar Monaco of een rondleiding in een middeleeuwse stad. Met deze tours betaal je nooit teveel en sla je wachtrijen over. Toeristisch? Welnee!

COTE D'AZUR WEER

Deze prachtige kuststreek in het zuiden van Frankrijk ligt grofweg tussen Toulon en Menton bij de Italiaanse grens en heeft alles wat een mooie vakantie compleet maakt. Ontdek het hier!

In deze mooie koeltas van het merk VINGA Sweden, passen alle drankjes het hele gezelschap! De binnenkant houdt alles lekker koel. Van buiten is de koeltas mooi afgewerkt met leren gespen en klittenband om deze te sluiten. Perfect voor koude drankjes op Mallorca.

Alle tips in één overzicht

Ken je dat? Je wilt wat leuke tips op je bestemming en vervolgens ben je uren aan het zoeken. Dat hoeft nu niet meer! Op onze interactieve kaart zie je wat er te doen is, hoe het eruit ziet, waarom het zo leuk is, welke faciliteiten er zijn en wat anderen mensen ervan vinden. Daarnaast zijn alle locaties met zorg door ons gekozen, dus hoef je niet uren te scrollen, want eigenlijk is alles leuk. Start met één druk op de knop de navigatie en geniet van je vakantie. En dat helemaal gratis, daar houden we van. Fijne reis!

Laat je inspireren

De Route du Soleil, een van de meest populaire routes onder ons Nederlanders als we iedere zomer weer afreizen naar zuid Frankrijk of Spanje. Deze route loopt via Maastricht door Luxemburg, je vermijdt dan de drukte rondom Parijs en gaat pas tol betalen vanaf Nancy.

4 campings langs de Route du Soleil

Vanwege het lekkere weer en de verschillende landschappen, is Zuid-Frankrijk voor veel Nederlanders een favoriete vakantiebestemming. Om ervoor te zorgen dat jouw vakantie onderweg al begint, hebben we voor jou 4 leuke campings langs de Route du Soleil.

Of je nou naar Nice, Monaco of Saint Tropez onderweg bent, Breakzy tipt in deze blog de meest ‘relaxte’ plekken om van die 1400 kilometer een aangename reis te maken.