« Terug naar het blogoverzicht
Lekker eten & borrelen in Côte d’Azur

Lekker eten & borrelen in Côte d’Azur, op deze manier leer je een regio natuurlijk het allerbest kennen! Benieuwd naar wat de Côte d’Azur allemaal te bieden heeft? Lees dan gauw verder!

Ben je in Cannes en op zoek naar een restaurant op een gave locatie? Zoek niet langer, want Bâoli is het restaurant voor jou. Dit Franse rooftoprestaurant ligt aan de kust van Cannes en bevindt zich dus op een dak. Daarnaast is het restaurant gezellig versierd met sfeerverlichting, planten en echte palmbomen. Vanuit de keuken worden er heerlijke mediterraanse en Aziatische gerechten geserveerd. Het restaurant is elke dag geopend en verandert in de avond naar een nachtclub.

Cannes

La Plage is een restaurant met loungesfeer aan het strand. Ze bieden naast lunch en diner ook een zomerbar waar je drankjes kunt halen. La Plage heeft ook een arrangement waarbij je vers gevangen zeedieren voor je ogen bereid ziet worden. Deze kan je vervolgens meenemen of direct eten.

Mandelieu-la-Napoule

La Californie

In Cannes ligt dit relaxte restaurant met de sfeer van een brasserie. Van ontbijt tot diner verwent La Californie zijn gasten met huisgemaakt creaties waaronder heerlijke salades, vis à la plancha, biologische gerechten… De stijlvolle en moderne inrichting werd in handen gelegd van Laura Gonzalez, die al een aantal legendarische locaties van het Parijse nachtleven op haar naam heeft staan.

Cannes

La Cantina is een Italiaans restaurant met een lokale keuken. Het restaurant is snel te bereiken vanaf de A8. Het is open voor ontbijt, lunch en diner. Elke vrijdagavond is er een loungesfeer met onder andere een DJ.

Antibes

Restaurant La Langouste

Houd je van city chic? Dan is dit restaurant midden in Nice mét een schaduwrijke tuin van 170 m2 (uitzonderlijk!) een aanrader. Er is gekozen voor een verfijnde aankleding en de sfeer is gezellig. Hier krijg je zeker zin om de traditionele keuken van de chef-kok te ontdekken. Je hebt er een mediterrane menukaart, samengesteld uit een waaier van gerechten, waarin regionale seizoenproducten de boventoon voeren.

Nice

Blue Beach is wel wat verder dan 10 minuten van de snelweg gelegen, maar dan kan je wel lunchen of dineren op het geweldige strand van Nice!

Nice

Restaurant Le Blue Pearl is gelegen aan het strand. Ook heeft het een zomers terras met klein zwembad waar je kunt afkoelen.

Villeneuve-Loubet

Lekker eten & borrelen in Côte d'Azur

Lekker eten & borrelen in Côte d’Azur

Ben je op zoek naar een restaurant op een andere locatie of in een ander land? In onze app, die je gratis kan downloaden (iOS & Android) en in onze planner vind je nog duizenden andere restaurants! Ook talloze andere tips vind je in onze app en planner. Fijne reis, namens Breakzy.