ALLES OVER JOUW VAKANTIE IN:

NOORWEGEN

Heb jij een droomvakantie geboekt naar het koude Noorwegen? Wat fantastisch! Wij van Breakzy Autovakanties zijn dol op dit land en vertellen je dan ook graag alle ins & outs. Kies je voor Lillehammer, wat een superleuke wintersportbestemming is, maar waar ook in de zomer genoeg te doen is? Of ga je liever naar Tromsø? Wat een heerlijke stad, waar je de allergaafste winteractiviteiten uitprobeert. Ontmoet rendieren en ga sleeën met husky’s!

Ontdek alles over Noorwegen op deze pagina!

DE ULTIEME ROADTRIP DOOR NOORWEGEN

Laat je inspireren...

Ben jij een echte wandelaar en gaat geen enkele hike je te ver? Dan is het een must dat je deze 10 hikes in Lillehammer ooit eens in je leven doet. Bij elke hike staat de duur & moeilijkheidsgraad vermeld plus wat je in je backpack moet hebben. Zo ga jij goed voorbereid op pad!

Tromsø is een prachtige vakantiebestemming in de winter. In deze blog lees je alles over de 5 daagse vakantie in Tromsø van onze eigen Breakzy Autovakanties-collega. Hier wil je geweest zijn!

Een dikke laag sneeuw, bevroren bomen, Noorwegen is prachtig in de winter. Maar het kan flink koud worden hier en wij veranderen niet graag in een ijspegel. Jij ook niet? Lees dan onze tips over wat je wel en niet nodig hebt voor je wintervakantie.

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!