Wat leuk dat je wil werken met het gezellige team van Breakzy Autovakanties! Spreekt één van onderstaande vacatures je aan? Mail dan je motivatie en CV naar info@breakzy.nl. Vertel ons waarom reizen ook jouw passie is en wie weet drinken we binnenkort een gezellig kopje koffie of thee! Staan hier geen vacatures? Stuur dan een open sollicitatie!

Stagiair marketing

Update augustus 2023: voor collegejaar 2023/2024 zitten we vol. Je kunt wel solliciteren op een stage voor collegejaar 2024/2025.

Hou je van reizen, mooie dingen maken en leer je graag in de praktijk? Sluit je dan aan bij het team van Breakzy Autovakanties. Je komt terecht in een klein enthousiast team. In de praktijk leer je hoe je een proces van voor tot achter uitwerkt. We bouwen op dit moment een reischat die helpt met bepalen wat de beste vakantie voor iemand is, waardoor je als gebruiker niet uren hoeft te zoeken!

Lees verder…

Reisplanner

Altijd al gedroomd van werken bij een klein bedrijf met een voorliefde voor autovakanties? Dan is Breakzy Autovakanties hét bedrijf voor jou!

Als medewerker marketing ben je onder ander verantwoordelijk voor de content. Zowel bedenken en creëren komen hier bij kijken. Daarnaast schrijf je fantastische teksten van de mooiste vakantie plekken in Europa!

Lees verder…

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!