Interesse in een Promotie Blog voor uw bedrijf? Bekijk onze mogelijkheden of neem gerust contact met ons op!

Wat zijn de voordelen van een samenwerking met Breakzy?

Breakzy draagt bij aan het ‘ultieme vakantiegevoel’ door de reis te claimen in plaats van de eindbestemming. Daarom hebben wij langs alle (snel)wegen in Europa de mooiste locaties uitgezocht en deze worden voor de reiziger in een interactieve kaart getoond. De reis kan eenvoudig vooraf gepland worden of er kan tijdens de reis gebruikt gemaakt worden van de ‘onderweg’ functie, die locaties in de omgeving toont.

Mogelijk hebben we uw mooie locatie al gevonden en staat deze al in onze routeplanner als locatie, of als speciale Breakzy tip. Indien dit het geval is, kunt u met ons contact opnemen om een potentiële samenwerking verder op te zetten. Denk hierbij aan:

Staat uw locatie nog niet in onze routeplanner?

Momenteel staan in Breakzy +/- 13.000 stopplekken, maar dat zijn ze nog lang niet allemaal. Breakzy biedt de zakelijke markt de mogelijkheid te adverteren via de planner van de stops, met bijvoorbeeld een logo en omschrijving. Momenteel zijn er in Europa geen organisaties die het zelfde product bieden, het totaalpakket van ons concept is uniek. Het overzicht van de stops is zowel in de voorbereidingsfase als onderweg een handige tool voor het ultieme vakantie gevoel, gebruikers kunnen hiermee het volgende:

Voorbereiding:

Onderweg:

Interesse om deel uit te maken van dit unieke concept? Neem contact op met Dave (+316 15 66 18 37) en hij vertelt u over alle ins-and-outs! 

Voorbeeld:
Momenteel is Breakzy trotse partner van onder andere 2theloo. 2theloo heeft op 89 verschillende tankstations in Europa schone toiletten gerealiseerd. Al deze plekken zijn opgenomen in Breakzy. Een voorbeeld van een vermelding als 2theloo ziet er zo uit:

 

Stopplek toevoegen
Ben jij eigenaar van een interessante stopplek of ken jij een leuke stopplek die echt toegevoegd moet worden?
Voeg stopplek toe