De achterbank vermaken? Ontvang gratis onze auto-spellen!

Interesse in een Promotie Blog voor uw bedrijf? Bekijk onze mogelijkheden of neem gerust contact met ons op!

Wat zijn de voordelen van een samenwerking met Breakzy?

Breakzy draagt bij aan het ‘ultieme vakantiegevoel’ door de reis te claimen in plaats van de eindbestemming. Daarom hebben wij langs alle (snel)wegen in Europa de mooiste locaties uitgezocht en deze worden voor de reiziger in een routeplanner getoond. De reis kan eenvoudig vooraf gepland worden of er kan tijdens de reis gebruikt gemaakt worden van de ‘onderweg’ functie, die locaties in de omgeving toont.

Mogelijk hebben we uw mooie locatie al gevonden en staat deze al in onze routeplanner als locatie, of als speciale Breakzy tip. Indien dit het geval is kunt u met ons contact opnemen om potentiële samenwerking verder op te zetten. Denk hierbij aan:

Staat uw locatie nog niet in onze routeplanner?

Momenteel staan in de Breakzy routeplanner +/- 12.000 stopplekken maar dat zijn ze nog lang niet allemaal. Breakzy biedt de zakelijke markt de mogelijkheid te adverteren via de routeplanner, met bijvoorbeeld een logo en omschrijving. Momenteel zijn er in Europa geen organisaties die het zelfde product bieden, het totaalpakket van het concept is uniek. De routeplanner functie is zowel in de voorbereidingsfase als onderweg een handige tool voor het ultieme vakantie gevoel, gebruikers kunnen het volgende:

Voorbereiding:

Onderweg:

Wat moet u doen om uw locatie toe te voegen in onze routeplanner:

Interesse om onderdeel te zijn van dit unieke concept? Neem gerust contact op met Dave (+316 15 66 18 37) en hij vertelt je alle ins-and-outs! 

Preview:
Momenteel is Breakzy trotse partner van onder andere 2theloo. 2theloo heeft op 89 verschillende tankstations in Europa ‘schone toiletten’ gevestigd. Al deze plekken zijn opgenomen in de Breakzy routeplanner. Een voorbeeld van een vermelding als 2theloo ziet er zo uit:

 

Stopplek toevoegen
Ben jij eigenaar van een interessante stopplek of ken jij een leuke stopplek die echt toegevoegd moet worden?
Voeg stopplek toe
x