ALLES OVER JOUW VAKANTIE PER REGIO

GRIEKENLAND

Leuk! Je hebt een vakantie naar  Griekenland geboekt óf je bent nog op zoek naar inspiratie. Voor die informatie ben je bij Breakzy aan het juiste adres. We hebben hieronder hele fijne tips in Griekenland voor je verzameld. Daarnaast geven we de leukste tips op de bekendste Griekse eilanden (er zijn er namelijk 6000!) en voorzien je graag van heel veel leuke informatie over dit fijne land! Heb je deze pagina gelezen, top! Dan ben je klaar voor je vakantie richting Griekenland!

Voor ieder wat wils:

Alle ins & outs over Griekenland
Weetjes, klimaat, highlights en nog veel meer!
Klik hier

Laat je inspireren...

Griekenland staat voor indrukwekkende kustlijnen, een veelzijdige cultuur, lieve mensen, een rijke historie, goed eten en mooie stranden. En wat dacht je van die 300 dagen zon per jaar? Ook weten we dat Griekenland mooie eilanden kent (maar liefst 6.000) en daar zitten maar wát pareltjes tussen die nog helemaal niet zo toeristisch zijn als je denkt!

Beleef de natuur op Santorini

Santorini kent zo veel mooie natuur dat het zonde is als je blijft hangen bij de witte huisjes. Zo vindt je op Santorini verschillende gekleurde stranden, proef je er fantastische wijn, beklim je een vulkaan en kijk je je ogen uit bij het adembenemende uitzicht. Het is niet voor niets dat wij zeggen: ‘Beleef de natuur op Santorini!’

Bijzondere dorpen op Corfu

Bijzondere dorpen kun je op Corfu zeker vinden, het eiland heeft zoveel plekken die nog niet ontdekt zijn en waar je nog Griekse authenticiteit vindt. Natuurlijk wil je tijdens je vakantie ook lekker eten en de Griekse keuken ontdekken, om deze reden hebben we ook leuke restaurantjes voor je opgesomd. Geniet van Corfu want het is een bijzonder eiland met mooie plekjes.

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!