Zie, ontdek & beleef

Wie droomt er niet van een vakantie naar het prachtige eiland Santorini! Dit vulkaanische eiland staat bekende om de blauwe koepels en de typische witte huizen. Je vindt hier genoeg fotogenieke plekjes voor op je social media! Naast de super mooie dorpjes vindt je hier ook hele fijne stranden en kan je de vulkaan beklimmen. Zie, ontdek & beleef Santorini!

Ga bijzonder overnachten op Santorini in één van de door ons uitgekozen accommodaties. Wordt wakker, rek je uit en neem een duik in je eigen zwembad. De accommodaties zijn ingedeeld op populaire stad. Zo zit er voor iedereen wel een fijn plekje bij!

Er is genoeg natuur te vinden op Santorini! Wat dacht je van red, white of black beach? Fantastische natuurfenomen alleen mogelijk doordat het een vulkanisch eiland is. Beleef de natuur met elkaar!

Wat de allerbeste restaurants zijn? Wij hebben ze voor je uitgezocht. Zo kom je fantastische fotogenieke plekken tegen waar je ook nog eens de heerlijkste Baklava eet!

Het actuele weer op Santorini
SANTORINI WEER

Santorini is dan wel niet een groot eiland, toch is het nog best een stuk fietsen als je van de ene kant helemaal naar de andere kant wil. Huur daarom een auto! Zo kan je gemakkelijk het hele eiland bekijken op je eigen tijd.

Griekenland staat bekend om de witte kerkjes. Deze behoren dan ook steevast bij de cultuur! Ontdek een verborgen kerkje speciaal voor vissers, maar ook diverse eeuwenoude opgravingen en Plato’s visie op Atlantis.

Meer inspiratie...

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!