Hoe werkt het?

Als je onderstaande stappen volgt ontdek je heel snel de leukste stopplekken in Europa! (Meer dan 13.000)

Dowload de gratis app.
Beschikbaar voor iOS & Android

Plan je route van A naar B

Kies je favoriete filters

Start de navigatie!
Fijne reis 💚

Dit zegt de pers over onze app:

Uitgebreide informatie:

Voor je met de auto op vakantie gaat plan je vaak online de route. Maar tussenstops? Daar kijk je onderweg wel naar. Eindresultaat: een lange (saaie) autorit, geasfalteerde stopplekken zonder faciliteiten en na 3 uur is de sfeer in de auto ook ver te zoeken. Eigenlijk is het bereiken van de eindbestemming het hoogtepunt van je reis. Zonde!

Plan je reis

Plan met onze app niet alleen je route maar zie gelijk welke tussenstops er binnen een straal van 10 kilometer langs je route liggen. Filter op categorie en/of behoefte. Zoals een rustplaats met toilet en groen (picknicken!), een leuk plaatsje of een mooi natuurgebied. Voeg ze toe en start de navigatie!

Onderweg en in de buurt

Ben je niet zo’n planner? Kijk dan onderweg wat er bij jou in de buurt is. Op een iPhone zie je de locaties op een kaart en via Android in een lijst. De juiste gevonden? Klik dan op het hartje om er een favoriet van te maken zodat je de tussenstop niet kwijt raakt. Bij ‘Favorieten’ vind je de locatie eenvoudig terug.  

– Ps: deze functie is ook  handig op de eindbestemming!

Start de navigatie

Een bolletje met een getal erin betekent dat daar meerdere locaties bij elkaar in de buurt zitten. Zoom in om te zien welke locaties er zitten. Het icoon in het bolletje geeft aan onder welke categorie de locatie valt. Je ziet dan altijd een foto als voorvertoning, ziet welke faciliteiten aanwezig zijn en hoe lang het rijden is. Wil je meer weten?  Klik op meer info voor een uitgebreide omschrijving, reviews en start vanaf je locatie meteen de navigatie. Vergeet na je bezoek geen review achter te laten voor andere reizigers!

Voeg stop toe

Breakzy Autovakanties is gemaakt door reizigers, voor reizigers. Kom je op een mooie plek en wil je die liever niet delen? Ja, je leest het goed, niet delen. De mooiste plekjes hou je met al het massatoerisme namelijk liever voor jezelf! Maar denk dan even aan een overvolle auto met chagrijnige reizigers en je gunt ze die prachtige tussenstop die jij net hebt ontdekt. Dus doe het voor hen, help anderen op weg. Dank, ook namens ons!

Favorieten

Ben je op de bank mooie routes aan het maken en wil je ze niet kwijtraken? Sla ze met het hartje op onder ‘Favorieten’. Dit kan ook alleen bij locaties, zodat je als je in de buurt bent de navigatie kunt starten of maak een soort to do-list voor op vakantie! Je hebt hier geen profiel voor nodig, al is dat wel handig. Batterij leeg? Dan log je gewoon 

Gebruikerservaring:

''Handige app met leuke stopplekken! Raad het aan iedere autoreiziger aan.
Met Breakzy Autovakanties kom je op bijzondere plekken terecht. Leuk!
''

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!