Zie, ontdek & beleef

Heb je een vakantie naar Kos geboekt en ben je op zoek naar het lekkerste restaurant of een fijne plek om te overnachten? Op deze pagina laat je je inspireren voor een vakantie naar Kos van A tot Z! Je ontdekt hier alles wat er te zien, ontdekken en te beleven is op Kos. Zo is je vakantie naar dit fijne Griekse eiland perfect geregeld is!

Overnacht op Kos in een fantastisch appartement, met zwembad en prachtig uitzicht. Of kies voor een fijne plek in je eigen hotelkamer. Waar je ook wil overnachten, wij hebben de beste tips voor je klaar gezet!

Wist je dat Kos veel indrukwekkende archeologische opgravingen kent? Bezoek ze allemaal en ga terug in de tijd terwijl je luistert naar de gids die jou alles vertelt over de historie van dit eiland!

De Griekse keuken is één van de lekkerste keukens die er bestaat! Geniet daarom elke avond van een ander bijzonder restaurant op dit prachtige eiland. Heel je vakantie door kan je een ander typisch Grieks gerecht proberen. Hoewel elke dag pita met souvlaki ook geen straf is!

Het actuele weer op Kos
KOS WEER

Kos is niet een heel groot eiland, maar heel het eiland over fietsen in de felle zon is nog best zwaar. Huur daarom een auto zodat je zoveel mogelijk van het eiland kan zien! Bekijk de voordelen als je dit doet via Sunny Cars!

Ook dit eiland kent vele prachtige stranden met helder blauw water. Daarnaast biedt Kos je een fantastische berg die je moet beklimmen en diverse natuurgebieden met flamingo’s! Vindt je rust in de natuur van Kos.

Laat je inspireren

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!