Zie, ontdek & beleef

Heb je plannen om naar Kos op vakantie te gaan en ben je op zoek naar inspiratie? Lees dan snel verder! We hebben de fijnste hotels, restaurants en andere tips over dit prachtige eiland voor je verzameld

Overnachten op Kos doe je in appartement met zwembad en prachtig uitzicht, een lekker hotel of gezellige B&B. Check onze tips hieronder!

Cultuur op Kos

Wist je dat Kos veel indrukwekkende archeologische opgravingen kent? Bezoek ze allemaal en ga terug in de tijd terwijl je luistert naar de gids die jou alles vertelt over de historie van dit eiland!

De Griekse keuken is één van de lekkerste keukens die er bestaat! Geniet daarom elke avond van een ander bijzonder restaurant en probeer steeds een ander typisch Grieks gerecht. Hoewel elke dag pita met souvlaki ook geen straf is!

Het actuele weer op Kos
KOS WEER

Kos is niet heel groot, maar heel het eiland over fietsen in de felle zon is nog best zwaar. Huur daarom een auto, zodat je zoveel mogelijk van kan zien! Bekijk de voordelen als je dit doet via Sunny Cars.

Rust en natuur op Kos

Ook dit eiland kent vele prachtige stranden met helder blauw water. Daarnaast biedt Kos je een fantastische berg die je moet beklimmen en diverse natuurgebieden met flamingo’s! Vindt je rust in de natuur van Kos.

Laat je inspireren...

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!