Zie, ontdek & beleef

De Languedoc-Roussillon ligt in het zuiden van Frankrijk. Deze regio staat bekend om haar kilometerslange zandstranden met gezellige badplaatsen als La Grande-Motte, Le Cap d’Agde en Valras-Plage. Je herkent de regio direct aan de vele wijngaarden met daartussen rijen van slanke cipressen. Voeg hier een heerlijk warm klimaat en gezellige dorpjes aan toe en je weet dat je hier voor je vakantie helemaal goed zit!

Het subtropische klimaat, de prachtige stranden, wijngaarden en bergen tot een hoogte van bijna 3000 meter maken dit vakantiegebied enorm gevarieerd.  Van actief tot strand, van cultuur tot culinair, in de Languedoc vind je het allemaal!

Loopt het water je ook in de mond van Franse kaas en een lekkere wijn in de zon op het terras? Bij ons wel. Het verzamelen van dit lijstje hebben wij dus voor je gedaan, zodat jij gewoon kan genieten en niet hoeft te smachten! Je vindt hier de leukste restaurants in Languedoc!

Het allerfijnste slaap je natuurlijk in je eigen bed. Maar de accommodaties in Frankrijk komen echt wel in de buurt van perfectie! Wij zien onszelf hier wel wakker worden! Laat je hier inspireren voor je volgende accommodatie.

Het actuele weer in Frankrijk

LANGUEDOC ROUSSILLON WEER

Ontdek Narbonne, Nimes, Montpellier en vele andere mooie steden. Wij zetten de best tips voor je op een rij!

Beleef Frankrijk op een bijzondere manier. Met deze tours betaal je nooit teveel en sla je wachtrijen over. Toeristisch? Welnee!

Laat je inspireren