« Terug naar het blogoverzicht
Lastminute campings Frankrijk

Toch met de auto op vakantie dit jaar? Wij sommen wat heerlijke familiecampings die nog beschikbaar zijn voor je op! Een autovakantie heeft zoveel voordelen en scheelt je (zeker op dit moment) een hoop vakantiestress. Dus pak je spullen in, boek die camping en wegwezen maar! 

Camping Domaine de Chaussy

Vallon Pont D'Arc - FRANKRIJK

Camping Château de Galaure

Châteauneuf-de-Galaure - FRANKRIJK

Camping Ty Nadan

Locunolé - FRANKRIJK

Camping Le Chêne Gris

Locunolé - FRANKRIJK

Camping Mayotte Vacances

Biscarrosse - FRANKRIJK

OOK LEUK:

Lastminute campings Frankrijk

Lastminute campings Frankrijk

Ga je met de auto op vakantie naar Spanje? Dan heb je een flinke reis voor de boeg! En als je ook nog kinderen op de achterbank hebt zitten, zal het een uitdaging worden om de reis gezellig te laten verlopen. Bij Breakzy autovakanties snappen we dat. En doen we er alles aan om dat heerlijke vakantiegevoel te laten beginnen op het moment dat je je voordeur dichttrekt. Daarom zetten we de 20 beste tussenstops in Frankrijk, onderweg naar je vakantiebestemming in Spanje, voor je op een rijtje. Plus de beste overnachtingshotels op je route. Scheelt jou een hoop zoekwerk en stress. Wij wensen je alvast een goede reis!

De Route du Soleil, een van de meest populaire routes onder ons Nederlanders als we iedere zomer weer afreizen naar Zuid-Frankrijk of Spanje. Deze route loopt via Maastricht door Luxemburg, je vermijdt dan de drukte rondom Parijs en gaat pas tol betalen vanaf Nancy. Maar, je bent helaas niet de enige die zo denkt en vaak is het dus ook weer aansluiten in de file. Hoe kun je deze reis toch een beetje comfortabel en vóóral leuk maken? Wij helpen je er doorheen