Zie, ontdek & beleef

Lees hier alles over de populaire streek ‘Bordeaux & Dordogne’ in het zuidwesten van Frankrijk! Het landschap is hier prachtig en er zijn flink wat grotten, de middeleeuwse dorpen en kastelen zijn tevens indrukwekkend. Het gebied is vernoemd naar de mooie brede rivier Dordogne die er doorheen stroomt waaraan prachtige steden en dorpjes liggen. Zie, ontdek en beleef deze prachtige regio!

Welke lekkernij moet je echt gegeten hebben, wat is het klimaat en hoeveel fooi geef je in Frankrijk?! Zoveel vragen.. wij geven je de antwoorden zodat je vakantie naar Frankrijk vandaag nog kan beginnen!

Loopt het water je ook in de mond van Franse kaas en een lekkere wijn in de zon op het terras? Bij ons wel. Het verzamelen van dit lijstje hebben wij dus voor je gedaan, zodat jij gewoon kan genieten en niet hoeft te smachten! Je vindt hier de leukste restaurants in Bordeaux!

Het allerfijnste slaap je natuurlijk in je eigen bed. Maar de accommodaties in Frankrijk komen echt wel in de buurt van perfectie! Wij zien onszelf hier wel wakker worden! Laat je hier inspireren voor je volgende accommodatie.

Het actuele weer in Bordeaux
BORDEAUX WEEER

Kamperen aan het water, in de prachtige natuur, tussen kastelen en met middeleeuwse dorpjes in de nabijheid. Of je nu back tot basic in eigen tent gaat, een luxe, compleet ingerichte tent boekt of toch liever een bungalow: hier vindt je leukste campings in de Dordogde!

Beleef Frankrijk op een bijzondere manier. Met deze tours betaal je nooit teveel en sla je wachtrijen over. Toeristisch? Welnee!

De trein is niet alleen beter voor het milieu, het is ook nog eens super comfortabel! Met een ‘Interrailpas’ kies je zelf, voor een vast bedrag, hoe vaak je de trein pakt. Als dat geen luxe is!

Bordeaux & Dordogne

Ook kan je samen naar Bordeaux & Dordogne

Daarnaast ga naar Bordeaux & Dordogne

Niettemin ga naar Bordeaux & Dordogne

Hierdoor ga je op vakantie naar Bordeaux & Dordogne.

Laat je inspireren

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!