Zie, ontdek & beleef

Lees hier alles over deze populaire streek in het zuidwesten van Frankrijk! Het landschap is hier prachtig en er zijn flink wat grotten, de middeleeuwse dorpen en kastelen zijn tevens indrukwekkend. Het gebied is vernoemd naar de mooie brede rivier Dordogne die er doorheen stroomt waaraan prachtige steden en dorpjes liggen. Zie, ontdek en beleef deze prachtige regio!

Het allerfijnste slaap je natuurlijk in je eigen bed. Maar de accommodaties in Frankrijk komen echt wel in de buurt van perfectie! Wij zien onszelf hier wel wakker worden! Laat je hier inspireren voor je volgende accommodatie.

Loopt het water je ook in de mond van Franse kaas en een lekkere wijn in de zon op het terras? Bij ons wel. Het verzamelen van dit lijstje hebben wij dus voor je gedaan, zodat jij gewoon kan genieten en niet hoeft te smachten! Je vindt hier de leukste restaurants in Bordeaux!

Welke lekkernij moet je echt gegeten hebben, wat is het klimaat en hoeveel fooi geef je in Frankrijk?! Zoveel vragen.. wij geven je de antwoorden zodat je vakantie naar Frankrijk vandaag nog kan beginnen!

Beleef Frankrijk op een bijzondere manier. Met deze tours betaal je nooit teveel en sla je wachtrijen over. Toeristisch? Welnee!

Het actuele weer in Frankrijk

BORDEAUX WEER

De trein is niet alleen beter voor het milieu, het is ook nog eens super comfortabel! Met een ‘Interrailpas’ kies je zelf, voor een vast bedrag, hoe vaak je de trein pakt. Als dat geen luxe is!

In deze mooie koeltas van het merk VINGA Sweden, passen alle drankjes het hele gezelschap! De binnenkant houdt alles lekker koel. Van buiten is de koeltas mooi afgewerkt met leren gespen en klittenband om deze te sluiten. Perfect voor koude drankjes in Frankrijk.

Laat je inspireren

Hou je van wijn, geschiedenis en cultuur? Dan zeggen wij Bordeaux! Deze stad in het Zuid-Westen van Frankrijk biedt genoeg voor de levensgenieters onder ons.

Met een tentje op vakantie is super idyllisch en lekker primitief, maar hoe fijn is het als je een ‘huisje op wielen’ hebt. Steeds meer mensen kiezen ervoor om met de camper op vakantie te gaan, ideaal want je hebt een ‘echt’ bed, kookstel en koelkast.

Onze routeplanner zorgt niet alleen voor talloze stopplekken langs de snelweg, maar doormiddel van blogs houden we je ook op de hoogte van handige tips en kun je inspiratie op doen voor leuke routes.