Inspiratie, zoeken & boeken

Op deze pagina hebben we heel veel informatie over de Duitse Eifel voor je verzameld. Waar ligt het? Wat is er te zien en te doen? Waar kan je het lekkerst eten en overnachten? Kortom, alles om je vakantie naar de Duitse Eifel goed voor te bereiden of juist om inspiratie op te doen voor je volgende vakantie. 

Overtuigd? Boek dan hieronder direct je hotel. Vul de gewenste data en aantal personen in en bekijk de beschikbare opties. Viel Spass!

Vanuit Nederland ben je zo in de Duitse Eifel. Vanuit Utrecht bereik je de stad al binnen 2,5 uur. Heerlijk dus als je niet ver wilt rijden voor je vakantie, maar ook leuk voor alleen een weekend of midweek weg. Bekijk hier handige tips!

Het allerfijnste slaap je natuurlijk in je eigen bed. Maar deze accommodaties zijn perfect voor een vakantie in Duitsland! Wij zien onszelf hier wel wakker worden! Klik verder en laat je inspireren voor je accommodatie in de Eifel.

Wil je de vrijheid van een eigen huisje, maar wel het gemak en plezier van allerlei faciliteiten? Breng dan je vakantie door op een vakantiepark. De leukste vind je hier!

Het actuele weer in de Eifel

EIFEL WEATHER

Wil je weten waar je moet zijn voor de lekkerste Eifelgerechten, het beste bier van eigen bodem of Aachener Printen (kruidkoek) lees dan vooral verder!

De Duitse Eifel kent een veelbewogen geschiedenis, waarvan je de restanten nu nog kunt zien in de vele historische dorps- en stadscentra. Dit zijn de 6 dorpen en steden die je móet hebben gezien!

Ken je dat? Je wilt wat leuke tips op je bestemming en vervolgens ben je uren aan het zoeken. Dat hoeft nu niet meer! Op onze interactieve kaart zie je wat er te doen is, hoe het eruit ziet, waarom het zo leuk is, welke faciliteiten er zijn en wat andere mensen ervan vinden. Daarnaast zijn alle locaties met zorg door ons gekozen. Je hoeft niet uren te scrollen want eigenlijk is alles leuk. Start met één druk op de knop de navigatie en geniet van je vakantie. En dat helemaal gratis, daar houden we van. Fijne reis!

Laat je inspireren

Grote kans dat je bij ‘vulkaan’ niet meteen (of helemaal niet) aan Duitsland denkt. En dan al helemaal niet aan een streek op minder dan 350 kilometer rijden van Utrecht! Wil je er meer over weten? Dat lees je hier!

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!