Ontdek & beleef de Belgische Ardennen

Ontdek de Ardennen! Op deze pagina hebben we veel informatie over deze prachtige streek voor je verzameld. De regio ligt verspreid over drie landen, namelijk België, Luxemburg en Frankrijk. Wij focussen ons hier met name op het Belgische gedeelte. Wat is er te zien en te doen? Waar kan je het lekkerst eten en comfortabel overnachten? Kortom, alles om je vakantie naar dit prachtige gebied goed voor te bereiden of om inspiratie op te doen voor je volgende trip.

Dinant

Met zoveel fantastische plekken in deze fantastische streek is het soms moeilijk kiezen waar je heen moet. Vandaar dat wij drie plekken hebben uitgelicht waar je moet zijn geweest!

De Ardennen is een magisch natuurgebied. Natuurlijk wil je ook in of vlakbij de natuur slapen. Waar je dat het beste doet? In één van deze bijzondere accommodaties.

Wanneer je dan een dag flink actief bent geweest in de natuur is het tijd voor een heerlijke maaltijd. Om deze zoektocht wat makkelijker te maken, hebben wij de lekkerste en fijnste restaurants op een rijtje gezet!

Dé plek om lekker actief te zijn dicht bij huis is in de Ardennen. Ga er samen met je vrienden of familie op uit! Van het avontuur opzoeken op het water tot klimmen in het bos. Er is zoveel te doen! 

Het actuele weer in de Belgische Ardennen
Belgische Ardennen Weer

Waar hebben ze de lekkerste chocola? Welke bierbrouwerijen mag je niet overslaan? Waar kan je de typische gerechten proeven? En wat is er te doen om de streek echt te beleven?  Met onze tips beleef je de mooiste tochten op de fiets, wandelend of in een luchtballon! 

Naast de natuur in deze prachtige streek, vind je hier veel erfgoed met een rijke historie. Cultuur vind je onder andere in Durbuy en Bouillon. Bezoek machtige kastelen, grotten of een cabaretvoorstelling. Alles wat je zoekt, dat vind je hier!

Laat je inspireren...

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!