Zie, ontdek & beleef de Belgische Ardennen

Ontdek de Ardennen! Op deze pagina hebben we heel veel informatie over de Ardennen voor je verzameld. De Ardennen is zo groot dat het in drie verschillende landen ligt, namelijk: België, Noord-Luxemburg en Frankrijk. Wat is er te zien en te doen? Waar kan je het lekkerste eten en overnachten? Kortom, alles om je vakantie naar de Ardennen goed voor te bereiden of juist om inspiratie op te doen voor je volgende vakantie. Goede reis!

Met zoveel fantastische plekken in de Ardennen is het soms moeilijk kiezen waar je heen moet. Vandaar dat wij drie mega leuke plekken hebben uitgelicht waar je moet zijn geweest!

De Ardennen is een magisch gebied omringd door de natuur. Dan wil je het liefste ook zo dicht mogelijk bij de natuur slapen. Waar je dat doet? In één van deze heerlijke bijzonder overnachten plekjes!

Wanneer je dan een dag flink actief bent geweest in de natuur is het tijd voor een heerlijke maaltijd. Om deze zoektocht wat makkelijker te maken, hebben wij voor jou de lekkerste en fijnste restaurants op een rijtje gezet!

Dé plek om lekker actief te zijn dicht bij huis is in de Ardennen. Ga er samen met je vrienden of familie opuit! Van het avontuur opzoeken in het water tot aan klimmen in het bos. Er is zoveel te doen, dus wacht niet langer!

Het actuele weer in de Belgische Ardennen
Belgische Ardennen Weer

Een andere manier om je omgeving echt te leren kennen is door het te beleven. Want welke streek wijn maken ze in de Franse Ardennen? Hebben ze er ook chocolade? En waar beleef je dit? Met onze tips beleef je de mooiste tochten op de fiets, wandelend of in een luchtballon! 

Naast de natuur in de Ardennen, vind je hier ook in grote getallen aan erfgoed met een rijke historie. Cultuur vind je onder andere in Durbuy en Bouillon. Bezoek machtige kastelen, grotten en een cabaret voorstelling. Alles wat je zoekt, dat vind je hier!

Laat je inspireren...

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!