« Terug naar het blogoverzicht
Beleef Gran Canaria

Ben je op Gran Canaria en ben je toe aan actie? Wij hebben leuke activiteiten voor je verzameld. Variërend van een hele dag tot een paar uurtjes, van een avontuurpark tot een jeepsafari en van een waterpark tot een catamarantour. Op Gran Canaria zijn de mogelijkheden eindeloos!

Aqualand

In Aqualand Maspalomas kan jong en oud zich de hele dag vermaken. Het park heeft verschillende zwembaden en spannende glijbanen. Ook kan je overal lekker zonnen en een hapje eten of drinken.
Tip: als je een kaartje koopt in combinatie met het verderop gelegen Palmitos Park ben je voordeliger uit dan met twee losse tickets.

aqualand

Met deze tour ga je het prachtige landschap van Gran Canaria verkennen per jeep! Vertrekpunt is Salobre en  via Lake Chira eindig je in Fataga. Je rijdt off-road en komt langs schitterende uitzichtpunten, zoals Roque Noblo. Houd er rekening mee dat je niet helemaal schoon thuis gaat komen!

In het Cocodrilo Park kan je ongelooflijke diersoorten bekijken. Deze dierentuin, die zich uitstrekt over 22.000 vierkante meter, wordt bewoond door meer dan 500 verschillende dieren. Het meest bijzondere van dit park, is dat het helemaal wordt onderhouden door vrijwilligers en het kleine bedrag dat je betaalt voor de entree wordt uitgegeven aan de verzorging van de dieren. In dit park ga je met het hele gezin een onvergetelijke dag beleven!

Met Afrikat ga je de hele middag langs de kust van Gran Canaria op een prachtige catamaran. Je luncht met z’n allen op zee. De boottocht gaat via de zuidwestkust, langs dorpjes als Mogán, Puerto Rico, Amadores en Anfi. Je gaat de spectaculaire kliffen en verborgen baaien ontdekken, die je normaal vanaf het land niet zomaar ziet. Natuurlijk wordt ook het anker uitgegooid zodat je een frisse duik kunt nemen. Je kunt gebruikmaken van snorkelsets om het échte onderwaterleven te gaan bewonderen

Deze vier uur durende tour gaat door de grotten van Gran Canaria. Leer op een leuke manier klimmen tijdens de Via Ferrata door Maslapomas. Je begint in Bahía Feliz waar je de benodigde uitrusting krijgt. Na een wandeling van een halfuur bereik je de vallei, waar het avontuur echt gaat beginnen. Klim en klauter jezelf een weg naar de top. Onderweg loop je over een brug die op 60 meter hoogte ligt en schommel je naar je eindpunt. Ben jij klaar voor een adrenaline-boost?

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!