Ontdek Tenerife met de auto

Tenerife met de auto ontdekken? Wij hebben de mooiste plekjes voor je gevonden. Zo zie je meer van het eiland, heb je een leuke dagplanning én genoeg afwisseling. Van strand tot stad en van de plaatselijke markt tot populaire bezienswaardigheden.

Zie, ontdek & beleef

Heb je een ticket naar Tenerife geboekt maar zoek je nog wel een leuke accommodatie? En ben je terplekke op zoek naar een leuk restaurantje? We hebben het allemaal op één pagina voor je verzameld! Laat je inspireren en word enthousiast van al het moois dat Tenerife te bieden heeft! 

Palmbomen Tenerife foto Yvonne

Wat is de beste periode voor Tenerife en hoe lang is het vliegen? Lees snel verder en vind alle antwoorden.

Loopt het water je ook in de mond van tapas en Spaanse wijn in de zon op het terras? We hebben plekken voor je verzameld waar het te doen is op Tenerife!

Wil je net even anders dan anders deze vakantie? klik dan op de link en bekijk welke accommodatie het best bij jou past!

Unieke vakanties, weg van de massa

Het actuele weer op Tenerife

TENERIFE WEATHER

Beleef Tenerife op een bijzondere manier. Leer meer over dit vulkanische eiland of ga met de boot naar één van de mooiste stranden. Met deze tours betaal je nooit teveel en sla je wachtrijen over. 

Wist je dat Tenerife best een groot eiland is? Als je alle mooie strandjes wil zien óf als je er graag op uit gaat dan is het wel zo makkelijk om dat te doen met een eigen auto. Bekijk de voordelen van Sunny Cars. 

Op onderstaande interactieve kaart vind je al onze mooie plekjes op Tenerife.
Kun je alvast lekker in de stemming komen! 

Zonvakantie Spanje
Zoover

Ervaringen

Nóóit geweten dat Tenerife zo mooi is! Ik had van tevoren heus wel wat erover gelezen en hele dagen op het strand is sowieso niks voor mij, maar één week op Tenerife was echt veel te kort om alles te zien. In het nationaal park El Teide had ik het gevoel dat ik op een andere planeet beland was, zo bijzonder met al die kleuren! Ook al is het al een hele tijd geleden inmiddels, ik zie het zo voor me. Eigenlijk ga ik nooit terug naar plekken waar ik al geweest bent, maar Tenerife staat nog steeds hoog op mijn lijstje!
Yvonne
Tenerife 2018

Laat je inspireren

Tenerife heeft mij erg verrast. Op dit grote eiland kun je heel veel doen. Zo heb ik bijvoorbeeld El Teide bezocht, de hoogste berg van Spanje, waarop je geweldig uitzicht hebt. El Teide mag je eigenlijk ook niet overslaan als je op Tenerife bent. De vriendelijke inwoners, het lekkere weer een de mooie stranden geven je een echt vakantiegevoel. Ik ga zeker nog een keer terug!
Enrique
Tenerife 2018

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!