Alle tips in één overzicht

Ken je dat? Je wilt wat leuke tips op je bestemming en vervolgens ben je uren aan het zoeken. Dat hoeft nu niet meer! Op onze interactieve kaart zie je wat er te doen is, hoe het eruit ziet, lees je waarom het zo leuk is, welke faciliteiten er zijn en wat anderen mensen ervan vinden. Daarnaast zijn alle locaties met zorg door ons gekozen, dus hoef je niet uren te scrollen, want eigenlijk is alles leuk. Start met één druk op de knop de navigatie en geniet van je vakantie. En dat helemaal gratis, daar houden we van. Fijne reis!

Laat je inspireren

Als je je vakantie op Tenerife voorbereid, denk je misschien als eerste aan strand en het vulkanisch binnenland. Maar ook historische dorpjes, sommigen idyllisch gelegen in het diepe binnenland, andere aan de kust, vind je op Tenerife.

Wij van Breakzy zetten de mooiste stranden voor je op een rijtje. Vanwege het aangename, milde klimaat kan je de Canarische Eilanden het hele jaar door bezoeken. Veel toeristen zullen minimaal een dag doorbrengen op één van de vele stranden die Tenerife heeft. 

Tenerife heeft een grote aantrekkingskracht op natuurliefhebbers. Niet zonder reden. Op minder dan 5 uur vliegen kom je terecht in een compleet andere wereld vol cactussen en vetplanten, woeste kliffen tegen een achtergrond van zwart, vulkanisch zand met de hoogste berg van heel Spanje.

Zie, ontdek & beleef

Het allerfijnste slaap je natuurlijk in je eigen bed. Maar de accommodaties in dit rijtje komen  in de buurt van perfectie. Wij zien onszelf hier wel wakker worden!

Loopt het water je ook in de mond van tapas en Spaanse wijn in de zon op het terras? Bij ons wel. Het verzamelen van dit lijstje hebben wij dus voor je gedaan, zodat jij gewoon kan genieten en niet hoeft te smachten!

Even ontsnappen aan alle drukte? Ga lekker offline met dit strandlaken en geniet van zon, zee en strand. 🏖☀ 

Wat neem je mee? Waar moet je rekening mee houden? En wat pak ik in? Wij helpen je een handje op weg. 

Beleef Tenerife op een bijzondere manier. Leer meer over de vulkanen of ga met de boot naar één van de mooiste stranden. Met deze tours betaal je nooit teveel en sla je wachtrijen over. Toeristisch? Welnee!

Het eiland met de auto ontdekken? Volg deze routes en vind de mooiste plekjes langs je route. Zo zie je meer van het eiland, heb je een leuke dagplanning en genoeg afwisseling. Van strand tot stad en van de plaatselijke markt tot populairste bezienswaardigheden. Voor ieder wat wils!

Ice, ice baby

Voor koude drankjes op het strand.

Met één druk op de knop vliegtickets vergelijken? Betaal nooit meer teveel en kies de goedkoopste deal. Je neemt je geld ten slotte liever mee op vakantie! Fijne reis.

Wist je dat Tenerife best een groot eiland is? Als je alle mooie strandjes wil zien óf als je er graag op uit gaat dan is het wel zo makkelijk om dat te doen met een eigen auto. Bekijk de voordelen als je dit doet via Sunny Cars. 

Hou je van bakken, baden en borrelen? Of leer je liever iets over de geschiedenis van je bestemming? We hebben verschillende type reizigers gevraagd om persoonlijke tips op Tenerife. Kies welke tips het beste bij jou passen en ga eropuit!

Enjoy the view 📸

Ervaringen

Nóóit geweten dat Tenerife zo mooi is! Ik had van tevoren heus wel wat gelezen over Tenerife en hele dagen op het strand is sowieso niks voor mij, maar één week op Tenerife was echt veel te kort om alles te zien. In het nationaal park El Teide had ik het gevoel dat ik op een andere planeet beland was, zo bijzonder met al die kleuren! Ook al is het al een hele tijd geleden inmiddels, ik zie het zo voor me. Eigenlijk ga ik nooit terug naar plekken waar ik al geweest bent, maar Tenerife staat nog steeds hoog op mijn to-do-list!
Yvonne
Tenerife 2010
Tenerife heeft mij erg verrast. Op dit grote eiland kun je heel veel doen. Zo heb ik bijvoorbeeld El Teide bezocht, de hoogste berg van Spanje, waarop je geweldig uitzicht hebt. Het bezoeken van El Teide mag je eigenlijk ook niet overslaan als je op Tenerife bent. De vriendelijke inwoners, het lekkere weer een de mooie stranden geven je een echt vakantiegevoel. Ik ga zeker nog een keer terug!
Enrique
Tenerife 2018