Ontdek Tenerife met de auto

Tenerife met de auto ontdekken? Wij hebben de mooiste plekjes voor je gevonden. Zo zie je meer van het eiland, heb je een leuke dagplanning én genoeg afwisseling. Van strand tot stad en van de plaatselijke markt tot populaire bezienswaardigheden.

Zie, ontdek & beleef

Heb je een vakantie naar Tenerife geboekt en ben je op zoek naar een fijn hotel of gezellig restaurant? We hebben het allemaal op één pagina voor je verzameld! Laat je inspireren en wordt alvast enthousiast van al het moois dat Tenerife te bieden heeft! We hebben ook leuke tips op de andere Canarische Eilanden (voor als je niet kan kiezen).

Wanneer kan ik het beste naar Tenerife op vakantie gaan en hoe ver is het vliegen? Wij hebben het voor je uitgezocht. Dit en meer handige tips voor Tenerife!

Loopt het water je ook in de mond van tapas en Spaanse wijn in de zon op het terras? Ons wel. Het verzamelen van dit lijstje hebben wij dus voor je gedaan, zodat jij gewoon kan genieten en niet hoeft te smachten!

Het allerfijnste slaap je natuurlijk in je eigen bed. Maar deze accommodaties op Tenerife zijn haast net zo fijn! Wij zien onszelf hier wel wakker worden. Bekijk snel welke accommodatie het beste bij jou past!

Het actuele weer op Tenerife

TENERIFE WEATHER

Beleef Tenerife op een bijzondere manier. Leer meer over dit vulkanische eiland of ga met de boot naar één van de mooiste stranden. Met deze tours betaal je nooit teveel en sla je wachtrijen over. Toeristisch? Welnee!

Wist je dat Tenerife best een groot eiland is? Als je alle mooie strandjes wil zien óf als je er graag op uit gaat dan is het wel zo makkelijk om dat te doen met een eigen auto. Bekijk de voordelen als je dit doet via Sunny Cars. 

Op onderstaande interactieve kaart vind je al onze mooie stopplekken op Tenerife. Kun je alvast lekker in de stemming komen en kijken welke plekken je wilt bezoeken!

Ervaringen

Nóóit geweten dat Tenerife zo mooi is! Ik had van tevoren heus wel wat gelezen over Tenerife en hele dagen op het strand is sowieso niks voor mij, maar één week op Tenerife was echt veel te kort om alles te zien. In het nationaal park El Teide had ik het gevoel dat ik op een andere planeet beland was, zo bijzonder met al die kleuren! Ook al is het al een hele tijd geleden inmiddels, ik zie het zo voor me. Eigenlijk ga ik nooit terug naar plekken waar ik al geweest bent, maar Tenerife staat nog steeds hoog op mijn to-do-list!
Yvonne
Tenerife 2010
Tenerife heeft mij erg verrast. Op dit grote eiland kun je heel veel doen. Zo heb ik bijvoorbeeld El Teide bezocht, de hoogste berg van Spanje, waarop je geweldig uitzicht hebt. Het bezoeken van El Teide mag je eigenlijk ook niet overslaan als je op Tenerife bent. De vriendelijke inwoners, het lekkere weer een de mooie stranden geven je een echt vakantiegevoel. Ik ga zeker nog een keer terug!
Enrique
Tenerife 2018

Laat je inspireren

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!