De Costa del Sol ligt in provincie Andalusië in Zuid-Spanje is een enorm populaire vakantiebestemming. Niet zo gek: kilometerslange, goudgele stranden, een heerlijk klimaat, goed van eten en drinken en volop historie. De streek is lange tijd in Moorse handen geweest en dat zie je eigenlijk overal in terug. Andalusië is puur, authentiek en staat vol prachtige bouwwerken. Aan de Costa del Sol: daar slaat je hartje op hol!

Zie, ontdek & beleef

Costa del Sol

Welke specialiteiten móet je geproefd hebben? Hoe is het weer? Dat en nog veel meer handige informatie lees je hier!

Wil je een regio écht leren kennen? Dat doe je het beste via de lokale keuken. Zo krijg je een mooi kijkje in de Spaanse cultuur en daar mag je ook nog eens je vingers bij aflikken. Benieuwd naar wat de zonnekust allemaal te bieden heeft? Lees dan gauw verder!

Het allerfijnste slaap je natuurlijk in je eigen bed. Maar de accommodaties in ons rijtje komen echt wel in de buurt van perfectie! 

Het weer in Costa del Sol

COSTA DEL SOL WEER
Authentieke vakanties naar Spanje, Andalusië

Bezoek de beroemde stad Jerez de la Frontera of een Arabisch badhuis. De keus is aan jou! Toeristisch? Welnee! Met deze tours en activiteiten betaal je nooit teveel en sla je alle wachtrijen over. 

Rijd met de wind door je haren langs de kust en door de kronkelige straatjes. Natuurlijk met een auto van Sunny Cars. 

Real Alcazar

Breakzy’s collega Lieke ging in mei naar Andalusië en bezocht de mooiste plekjes in deze regio. Lees hier haar beste tips!

Zonvakantie Spanje
Zonvakantie Spanje

Ervaring

Vorig jaar mei ben ik naar het zuiden van Spanje geweest, dan is de temperatuur nog niet té hoog. Daar hebben we een auto gehuurd en zijn alle mooie plekjes afgegaan. Wat echt een aanrader is! Slaap iedere nacht op een andere plek en zoek van tevoren uit welke plekken je wil zien. Andalusië heeft mijn verwachtingen echt overtroffen en ik ga zeker nog een keer terug.
Lieke
Andalusië, 2022

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!