De mooiste routes op het eiland

Lanzarote met de auto ontdekken? Volg deze routes en vind de mooiste plekjes langs je route. Zo zie je meer van het eiland, heb je een leuke dagplanning en genoeg afwisseling. Van strand tot stad, de markt en bezienswaardigheden. Voor ieder wat wils!

Zie, ontdek & beleef

Vakantie vier je op Lanzarote! Ben je toe aan zon, zee en strand? Boek dan een weekje Lanzarote! Wij zochten de leukste restaurants en fijne hotels. Het eiland heeft heel veel te bieden. Van maanlandschappen en mooie uitgestrekte stranden tot bijzondere cactussen. Heb je toch niet kunnen vinden waar je naar op zoek was? Laat het ons weten en wij helpen je op weg, zodat je vakantie naar Lanzarote perfect geregeld is!

Wat neem je mee? Waar moet je rekening mee houden? Wij helpen je een handje op weg naar je vakantie met deze handige inpaklijst!

Ben je nog op zoek naar een fijne of bijzondere accommodatie op Lanzarote? Wij zien onszelf hier wel wakker worden! Bekijk snel welke accommodatie het beste bij je past.

Loopt het water je ook in de mond van tapas en Spaanse wijn in de zon op een terras? Bij ons wel. Het verzamelen van dit lijstje hebben wij dus voor je gedaan, zodat jij gewoon kan genieten en niet hoeft te smachten! Ontdek snel de leukste restaurants!

Het actuele weer op Lanzarote

LANZAROTE WEATHER

Beleef op een bijzondere manier dit prachtige eiland. Leer meer van de vele cactussen of ga met de boot naar één van de mooiste stranden. Met deze tours betaal je nooit teveel en sla je wachtrijen over. Toeristisch? Welnee!

Lanzarote is het vierde grootste eiland van de Canarische Eilanden. Wil je veel zien? Doe dit dan lekker met je eigen vervoer. De wegen op dit eiland zijn uitstekend, dus je bent er zo op uit. Bekijk hier hoe je veilig en snel je auto huurt met onze partner SunnyCars.

Op onderstaande interactieve kaart vind je al onze mooie stopplekken op Lanzarote. Kun je alvast lekker in de stemming komen en kijken welke plekken je wilt bezoeken!

Laat je inspireren

Lanzarote is een vulkanisch eiland en onderdeel van de Canarische eilanden. Een groot deel van het eiland is gevormd door de lavastromen uit de vulkanen. Het voelt bijna alsof je in een andere wereld bent. Deze plekjes mag je daarom dus echt niet overslaan!

Hoe lekker is het als het stormt en regent in Nederland, maar jij het vliegtuig pakt naar de zon? En dan het liefst niet meteen naar de andere kant van de wereld, maar wat dichter bij huis.

Lanzarote heeft een rijke geschiedenis. Als je naar dit fijne eiland op vakantie gaat, dan mag een bezoekje aan deze dorpjes niet ontbreken. Veel van de dorpjes liggen aan de kust, goed te combineren met een dagje strand dus!

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!