Luxe
Luxe

De mooiste routes op het eiland

Wil je Lanzarote met de auto ontdekken? Volg deze routes en vind de mooiste plekjes. Zo zie je meer van het eiland, heb je een leuke dagplanning en genoeg afwisseling. Van strand tot stad, de markt en bezienswaardigheden. Voor ieder wat wils!

Zoek, boek & ontdek

Je vakantie boeken doe je nu ook heel eenvoudig en veilig op Breakzy.nl. Dus naast inspiratie opdoen, kan je hier veilig en eenvoudig je vlucht en accommodatie regelen. Vul de gewenste luchthaven van vertrek in, je reisdata en reisgezelschap. Je krijg dan vakanties op het hele eiland te zien.

Wat neem je mee? Waar moet je rekening mee houden? Wij helpen je een handje op weg naar je vakantie met deze handige inpaklijst!

Ben je nog op zoek naar een fijne of bijzondere accommodatie op Lanzarote? Bekijk snel welke accommodatie het best bij je past.

Loopt het water je ook in de mond van tapas en Spaanse wijn in de zon op een terras? Het verzamelen van dit lijstje hebben wij voor je gedaan, zodat jij gewoon kan genieten. Ontdek snel de leukste restaurants!

Het actuele weer op Lanzarote

LANZAROTE WEATHER

Beleef op een bijzondere manier dit prachtige eiland. Leer meer van de vele cactussen of ga met de boot naar één van de mooiste stranden. Met deze tours betaal je nooit teveel en sla je wachtrijen over. Toeristisch? Welnee!

Wil je veel zien? Doe dit dan lekker met je eigen vervoer. De wegen op Lanzarote zijn uitstekend. Bekijk hier hoe je veilig en snel je auto huurt met onze partner SunnyCars.

Nolongerlost.com - Luxetag

Op onderstaande interactieve kaart vind je al onze mooie stopplekken op Lanzarote. Kun je alvast lekker in de stemming komen en kijken welke plekken je wilt bezoeken!

Laat je inspireren

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!