Alle tips in één overzicht

Ken je dat? Je wilt wat leuke tips op je bestemming en vervolgens ben je uren aan het zoeken. Dat hoeft nu niet meer! Op onze interactieve kaart zie je wat er te doen is, hoe het eruit ziet en lees je waarom het zo leuk is, welke faciliteiten er zijn en wat andere mensen ervan vinden. Daarnaast zijn alle locaties met zorg door ons gekozen en hoef je dus niet uren te scrollen, want alles is leuk. Start met één druk op de knop de navigatie en geniet van je vakantie. Gratis en voor niks, daar houden we van. Fijne reis!

Laat je inspireren

Lanzarote is een vulkanisch eiland en onderdeel van de Canarische eilanden. Een groot deel van het eiland is gevormd door de lavastromen uit de vulkanen. Het voelt bijna alsof je in een andere wereld bent. Deze plekjes mag je daarom dus echt niet overslaan!

Hoe lekker is het als het stormt en regent in Nederland, maar jij het vliegtuig pakt naar de zon? En dan het liefst niet meteen naar de andere kant van de wereld, maar wat dichter bij huis.

Lanzarote heeft een rijke geschiedenis. Als je naar dit fijne eiland op vakantie gaat, dan mag een bezoekje aan deze dorpjes niet ontbreken. Veel van de dorpjes liggen aan de kust, goed te combineren met een dagje strand dus!

Zie, ontdek & beleef

Het allerfijnste slaap je natuurlijk in je eigen bed. Maar de accommodaties in dit rijtje komen in de buurt van perfectie. Wij zien onszelf hier wel wakker worden!

Loopt het water je ook in de mond van tapas en Spaanse wijn in de zon op het terras? Bij ons wel. Het verzamelen van dit lijstje hebben wij dus voor je gedaan, zodat jij gewoon kan genieten en niet hoeft te smachten!

Even ontsnappen aan alle drukte? Ga lekker offline met dit strandlaken en geniet van zon, zee en strand. 🏖☀ 

Wat neem je mee? Waar moet je rekening mee houden? Wij helpen je een handje op weg naar je vakantie op Lanzarote met deze handige inpaklijst!

Beleef Lanzarote op een bijzondere manier. Leer meer van de vele cactussen of ga met de boot naar één van de mooiste stranden. Met deze tours betaal je nooit teveel en sla je wachtrijen over. Toeristisch? Welnee!

Het eiland met de auto ontdekken? Volg deze routes en vind de mooiste plekjes langs je route. Zo zie je meer van het eiland, heb je een leuke dagplanning en genoeg afwisseling. Van strand tot stad, de markt en bezienswaardigheden. Voor ieder wat wils!

Proost!

Voor je eigen bakkie in het vliegtuig.

Met één druk op de knop vliegtickets vergelijken? Betaal nooit meer teveel en kies de goedkoopste deal. Je neemt je geld ten slotte liever mee op vakantie! Fijne reis.

Lanzarote is het vierde grootste eiland van de Canarische Eilanden. Wil je veel zien? Doe dit dan lekker met je eigen vervoer. De wegen in Lanzarote zijn uitstekend, dus je bent er zo op uit. Bekijk hier hoe je veilig en snel je auto huurt met onze partner SunnyCars.

Houd je van bakken, braden en borrelen? Of leer je liever iets over de geschiedenis van Lanzarote? We hebben verschillende type reizigers gevraagd om persoonlijke tips op dit mooie eiland. Kies welke tips het beste bij jou passen en ga er lekker op uit.