« Terug naar het blogoverzicht
Lekker eten & borrelen

Wil je lekker eten en borrelen tijdens je vakantie op Lanzarote? Dat snappen wij, niets zo lekker als met een drankje en een tapa in de zon de dag afsluiten. Maar waar in Lanzarote eet je dan het lekkerst? Met dit lijstje kies je snel en gemakkelijk jouw favo plekje!

Vegetariërs en veganisten kunnen hun hart ophalen in restaurant Blooming Cactus. Het menu staat vol vegetarische en veganistische gerechten in tapasstijl. Glutenvrij of andere speciale diëten; alles is mogelijk hier. Het restaurant is gelegen aan de kust van ‘Punto de Cagafredo’ in het plaatsje Puerto del Carmen, één van de bekendste plaatsen van Lanzarote.

Puerto del Carmen

Bij Restaurante Mirador de las Salinas geniet je onder het genot van een hapje en een drankje van het uitzicht over de zoutmeren Las Salinas de Janubio. Het restaurant serveert veel visgerechten en andere lokale specialiteiten. Voor vegetarische en veganistische gerechten kan je bij dit restaurant ook terecht.

La Hoya

Casa Rafa Restaurante De Mar is een visrestaurant in het vissersdorpje El Golfo. Vis en zeevruchten zijn de specialiteit, maar er staan ook veel andere gerechten op het menu. Het restaurant heeft een terras met uitzicht over zee. ’s Avonds kan je hier een prachtige zonsondergang zien]. Een bezoek aan dit restaurant is goed te combineren met een bezoek aan de bijzondere natuur rondom El Golfo, zoals het zoutmeer Lago Verde, de rotskliffen Los Hervideros of een bezoek aan Nationaal Park Timanfaya.

El Golfo

Restaurante Terraza Playa is een restaurant direct aan het strand, in de buurt van Arrecife. Het restaurant heeft een zeer diverse menukaart. Zoals je uit de naam kan halen, ligt het restaurant aan het strand. Het terras wordt omgeven door palmbomen. om het echte vakantiegevoel inclusief lekker zeewindje te ervaren moet je dus bij Terraza Playa zijn!
 
 
 
 

Urb. La Bocaina

We kunnen ons voorstellen dat íedere dag tapas misschien niet helemaal je voorkeur heeft (of wel). Mocht dat niet het geval zijn, dan kan je in Lanzarote vooral terecht bij de vele Italiaanse restaurants. Cesare is ook een Italiaan, aan de kust van Teguise.

Teguise

La Bodega de Santiago is een restaurant gelegen onder het gebergte ‘Caldera Blanca’. Over het terras (zoals je op de foto kunt zien) hangt een bijzondere boom, deze zorgt voor een fijne lunchplek in de schaduw. Of je kunt er voor kiezen om binnen in het restaurant te zitten. Naast een restaurant is La Bodega ook een wijnmakerij. Je kunt hier dus wijnen proeven van eigen bodem!

Yaiza

Ben je op zoek naar een restaurant op een andere locatie of in een ander land? In onze app, die je gratis kan downloaden (iOS & Android) en in onze planner vind je nog duizenden andere restaurants! Ook talloze andere tips vind je in onze app en planner. Fijne reis, namens Breakzy Autovakanties. 

eten en borrelen lanzarote

eten en borrelen lanzarote

eten en borrelen lanzarote

eten en borrelen lanzarote

Voeg je header hier toe