Zie, ontdek & beleef

Ontdek Ibiza! Heb je een vakantie naar Ibiza geboekt en ben je op zoek naar het lekkerste restaurant of een fijn hotel? Dit eiland heeft heel veel te bieden, van de beste feesten tot fijne stranden en van een leuke markt tot een spectaculaire boottocht. Een vakantie naar Ibiza is hoe dan ook een feest! 

Loopt het water je ook in de mond van tapas en Spaanse wijn in de zon op het strand? Bekijk hier de leukste restaurants!

Op de fiets zie je meer! Zo sla je twee vliegen in één klap want je bent en actief bezig en je kan stoppen waar en wanneer je wil. Bekijk hier waar je jouw fiets kan ophalen.

Het allerfijnste slaap je natuurlijk in je eigen bed. Maar de accommodaties op Ibiza geven je net zo’n fijn gevoel! Bekijk snel onze favorieten.

Het actuele weer op Ibiza

IBIZA WEER

Beleef dit feest eiland op een bijzondere manier. Scheur over het water in een speedboot of test je evenwicht tijdens ! Met deze tours betaal je nooit teveel en sla je wachtrijen over. Toeristisch? Welnee!

Een taxi op Ibiza is duur en de bussen doen er lang over. Het beste alternatief? Een huurauto! Binnen no- time bezoek je alle stranden, scoor je een leuk souvenir op de hippiemarkt om direct door te gaan naar een tapasbar! Hoe je dat goedkoop en veilig doet lees je hier.

Baja Bikes banner algemeen 250x250

Op onderstaande interactieve kaart vind je al onze mooie stopplekken op Ibiza. Kun je alvast lekker in de stemming komen en kijken welke plekken je wilt bezoeken!

Excursietips op Ibiza:

Powered by GetYourGuide

Ervaringen

De combinatie van alle fijne stranden, grote clubs en onze heerlijke accommodatie (villa voor 10) maakte dit een vakantie om nooit te vergeten!
Juul
Ibiza 2021
Dit is het fijnste eiland van de Balearen. Vooral de afwisseling tussen de verschillende stranden en het uitgaan. Mijn volgende bezoek staat al weer op de planning!
Fleur
Ibiza 2022
Mijn vooroordeel over Ibiza (party eiland) klopt deels, natuurlijk kun je er leuk uitgaan en zijn er grote clubs. Maar hier hoef je helemaal niet naartoe, er zijn zoveel meer dingen te beleven! Ik heb een hele fijne vakantie gehad.
Marie-Claire
Ibiza 2022
Luxe
Luxe

Laat je inspireren!

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!