« Terug naar het blogoverzicht
Beleef Ibiza

Ibiza op een bijzondere manier beleven?! Boek een toffe tour: je ziet én meer van het eiland én je hebt een leuke dagplanning. Van snorkelen bij zonsondergang tot een dagje weg op de scooter. Op Ibiza is heel veel te beleven, ontdek het hieronder!

Tijdsduur: 2 uur

Met deze fantastische tour vaar je langs de zuidoostkust en geniet je van de prachtige omgeving. Je krijgt ook de kans om de zee op een andere spectaculaire manier te ontdekken. Geheel gratis kun je gebruik maken van jetski’s, Blade fish Sea jets en Seabobs! Liever lekker relaxen? Dat kan ook uitstekend met deze tour, want je stopt bij prachtige stranden waar je kunt zwemmen en snorkelen. Tijdens het snorkelen boven de mooie riffen, zal je versteld staan van het kristalheldere water.

Tijdsduur: 2,5 uur

Langs de mooie kust van Ibiza vaar je tijdens zonsondergang onder het genot van live muziek. Je komt tijdens deze tour langs een aantal bekende stranden en eilanden. Na de tocht is er nog een half uur tijd om te zwemmen en snorkelen, terwijl de zon recht voor je in de zee zakt. Als dat niet romantisch is!

Tijdsduur: 2 uur

Ervaar, ontdek en verken de kustlijn van Ibiza in een traditionele kayak! Pak je peddels en glijd op een ontspannen manier door het blauwe water. Een professionele gids laat je de mooiste ongerepte baaien en grotten zien die alleen bereikbaar zijn via de zee. Warme dag? Gelukkig zit je op het water! Tijdens de tour heb je de gelegenheid om een verfrissende duik te nemen.

Tijdsduur: 1 uur

Durf jij het aan? Een vlucht met je familie of vrienden, een romantische vlucht tijdens zonsondergang of een solo vlucht tot een hoogte van maximaal 400 meter? Een beter uitzicht over het eiland en de baai van Ibiza op deze hoogte vind je niet!

Tijdsduur: 2 uur

Het lijkt een makkelijke opgave, rechtop staan op een surfboard. Maar het bewaren van je evenwicht midden op het water heb je niet zo snel onder de knie als je zou willen. Maar toch is het heel erg leuk om te leren, naast dat je actief bezig bent, word je ook binnen no-time bruin. Je leert het ‘suppen’ eerst in ondiep water. Als iedereen er klaar voor is, gaat de tour verder naar open water! Durf jij ‘m aan?

Tipje: deze tour is ook heel leuk voor kinderen!

Tijdsduur: 2 uur

Kom er op een actieve manier achter wat de hoogtepunten zijn van Ibiza. De Engelsprekende gids vertelt je alle ins-and-outs. Ook zal je er snel achter komen waar de geschiedenis van Ibiza ligt en hoe de locals het leven leiden op dit fijne eiland. Boek je tour en je komt er snel achter dat een fietstocht in Ibiza eigenlijk niet mag ontbreken.

Benieuwd naar nóg meer activiteiten op Ibiza? Heel veel leuke uitjes vind je in onze gratis app en in onze routeplanner. Maar ook hier kan je terecht voor de leukste tips! Namens Breakzy Autovakanties een fijne reis gewenst!