« Terug naar het blogoverzicht
Beleef Ibiza

Ibiza: what’s not to like? Eigenlijk hoeven we niet eens echt tips te geven, want is op dit eiland niet gewoon alles fijn? Maar… misschien toch leuk om een keer een rondtour te boeken! Zo zie je (nog) meer van het eiland én je hebt een leuke dagplanning. Van snorkelen bij zonsondergang tot een dagje weg op de scooter. Onze aanraders!

Snorkelen, peddelsurfen, chillen op het strand en grotten verkennen

Met deze fantastische boottocht ga je Ibiza op een andere manier beleven. Zo verken je bijvoorbeeld historische plekken tijdens het surfen. Win-win! Liever lekker relaxen? Dat kan ook uitstekend met deze tour, want je stopt bij prachtige stranden waar je kunt zwemmen en snorkelen boven de mooie riffen. Je zult versteld staan van het kristalheldere water.

Ibiza staat bekend als hét partyeiland in Europa. Ga daarom met je gezelligste stapmaatjes op pad en stap op dé feestboot van Ibiza! Gooi je haren los en schud je heupen op muziek van internationale dj’s. Heel de dag geniet je van een open bar en als je verkoeling zoekt, neem je lekker een duik in het kristalheldere water. 

Ervaar en verken de kustlijn van Ibiza in een traditionele kayak! Pak je peddels en glijd op een ontspannen manier door het blauwe water. Een professionele gids laat je de mooiste ongerepte baaien en grotten zien die alleen bereikbaar zijn via de zee. Warme dag? Gelukkig zit je op het water! Tijdens de tour heb je de gelegenheid om een verfrissende duik te nemen.

Langs de mooie kust van Ibiza vaar je tijdens zonsondergang onder het genot van livemuziek. Je komt tijdens deze tour langs een aantal bekende stranden en eilanden. Na de tocht is er nog een halfuur de tijd om te zwemmen en snorkelen, terwijl de zon recht voor je in de zee zakt. 

Het lijkt een makkelijke opgave, rechtop staan op een surfboard. Maar het bewaren van je evenwicht midden op het water heb je niet zo snel onder de knie als je zou willen. Maar toch is het heel erg leuk om te leren. Naast dat je actief bezig bent, word je ook binnen no-time bruin. Je leert het suppen eerst in ondiep water. Als iedereen er klaar voor is, gaat de tour verder naar open water! 

Tip: deze tour is ook heel leuk voor kinderen!

Kom er op een actieve manier achter wat de hoogtepunten zijn van Ibiza. De Engelsprekende gids vertelt je alle ins & outs. Ook zal je er snel achter komen waar de geschiedenis van Ibiza ligt en hoe de locals hun leven leiden op dit fijne eiland. Boek je tour en je komt er snel achter dat een fietstocht in Ibiza eigenlijk niet mag ontbreken.

Meer inspiratie:

Benieuwd naar nóg meer activiteiten op Ibiza? Heel veel leuke uitjes vind je in onze gratis app en in onze routeplanner. Maar ook hier kan je terecht voor de leukste tips! 

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!