Dagje uit in Nederland

Wil je er graag eens een dagje uit maar heb je geen idee wat er in Nederland allemaal te doen is? Of heb je naast de geijkte uitjes, alles in een straal van 20 kilometer rond je huis ook wel gezien? Dan hebben wij gouden tips voor je. Filter op onderstaande kaart op de categorie uitjes die jij leuk vindt en de beste tips in Nederland verschijnen op de kaart. Veel plezier!

Zit je op je telefoon? Dan kun je na klikken op meer info, vanuit die pagina ook de navigatie starten naar de betreffende locatie.

Dagje uit in Nederland

Wil je goedkoop weg? Bekijk hier dan de leukste en voordeligste uitjes. Goed voor de portemonnee.

Dit is een andere website met minder leuke tips.

Zoals bijvoorbeeld alleen de standaard uitjes of niet coronaproof.

Nu ontbreekt er hier op de pagina nog een flinke lap tekst. Als je een dagje weggaat in eigen land dan kun je denken dat je alles al hebt gezien. Maar niks is vaak minder waar! Weet jij bijvoorbeeld alles al van jouw regio? Wat is de geschiedenis, wanneer is het ontstaan. Wie woonden er hiervoor? En waarom heten die dorpjes en steden eigenlijk zo?

Ga de omgeving in en bezoek de natuur waar je nog nooit bent geweest. Zo kun je bijvoorbeeld alle wateren in de buurt af gaan om lekker verkoeling te zoeken. Of je laat iedere dag de hond uit in een totaal ander gebied. Daarnaast is het ook leuk om de fiets te pakken en even lekker te verdwalen.

Het is ook leuk om met je familie, partner of vrienden te gaan picknicken. Zit je wat meer gebonden aan een uitje in eigen tuin of balkon? Wees ook dan niet getreurd want wij hebben hele goed tips. Die lees je hier!