« Terug naar het blogoverzicht
Dagje uit – Amusement

Een dagje uit amusement in Nederland op de planning of ben je juist op zoek naar leuke ideeën? Wij geven je graag wat inspiratie. Hieronder vind je een aantal leuke uitjes in Nederland. Met één klik op de knop kun je ook meteen online kaartjes kopen. Liever cultuur snuiven, een uitje in de natuur of afkoelen aan het water? Bekijk dan deze pagina, waar je al onze andere uitjes kunt vinden. 

Delft: ontdekkingsspel door de binnenstad

Dit ontdekkingsspel is ideaal om de stad Delft op een andere manier te ontdekken. Via een online app ga je zelf op pad, op zoek naar geheime locaties en verborgen parels die inwoners vaak zelf niet eens kennen. Tijdens de game los je 13 raadsels op en bij elke oplossing krijg je leuke tips, feitjes en informatie over de geschiedenis van Delft. Een leuk dagje amusement in Nederland. 

Speel samen met je familie of vrienden dit super leuke escape room spel in de stad van Breda! Met een handige app op je telefoon moet je de spannendste raadsels zien op te lossen om de code te kraken. Ondertussen zie je ook hoe mooi de stad is en is er genoeg gelegenheid voor een foto momentje.

Beleef Amsterdam vanaf het water en ga mee op deze partycruise! Hoe gaaf is het om Amsterdam te bewonderen terwijl je niet uren hoef te slenteren door alle straatjes. Je staat met een lekkere beat op de boot en een drankje in je hand. Het enige wat mee moet zitten is de zon en dan heb je het perfecte uitje!

Ontdek je favoriete sterren bij Madame Tussauds! Maak een foto met ze allemaal en bekijk hoe ze ‘aan het werk zijn’. Zie meer sterren bij elkaar dan je ooit zal zien! Madame Tussauds is op een super leuke interactieve manier opgebouwd en geschikt voor iedereen! Welke is jouw favoriet?

Iedereen heeft wel eens gehoord over Madurodam. Maar ben je er al eens geweest? Madurodam is een aanrader voor elke leeftijd, want zeg nou zelf hoe leuk is het om te zien waar je woont maar dan in het klein! Ontdek Nederland zonder dat je er lange stukken voor hoeft te rijden. Daarnaast leer je hier ook meer over het Nederlandse landschap en de dijken die ons beschermen. 

Nederland dagje uit

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!