« Terug naar het blogoverzicht
Dagje uit – Actief

Dagje uit Actief

In Nederland een dagje uit op de planning of ben je juist op zoek naar leuke ideeën? Wij geven je graag wat inspiratie. Hieronder vind je een aantal leuke, actieve uitjes in Nederland. Met één klik op de knop kun je ook meteen online kaartjes kopen. Liever cultuur snuiven, een uitje in de natuur of afkoelen aan het water? Bekijk dan deze pagina, waar je al onze andere uitjes kunt vinden. 

Grotbiken in Valkenburg

De grotten van Valkenburg ontdekken op een unieke manier doe je ‘gewoon’ op een mountainbike! Met een gids ga je 8 tot 10 kilometer ondergronds fietsen in het grootste ondergrondse gangenstelsel van heel Europa. Tijdens je tocht bevind je je wel 40 meter onder de grond!

Altijd al in de schoenen van Max Verstappen willen staan? Dit is je kans! Na instructies van een prof stap je zelf in een racewagen en scheurt het circuit over. Gaspedaal helemaal in en scherp door de bochten: je leert in theorie en praktijk hoe je de grenzen veilig op kan zoeken.

Wie kent het niet, het programma Sweep Away!? Deelnemers die zo snel mogelijk over de spectaculaire hindernisbaan klimmen, springen en rennen, maar door bewegende obstakels van het parcours zo het water in geslingerd worden. Jij kan één van hen zijn en ook het parcours gaan overwinnen, met als verschil dat je niet in het water, maar op een luchtkussen valt.

Met een groep vrienden, collega of de hele familie elkaar beschieten met verf, altijd leuk! In twee groepen speel je het spel tegen elkaar en probeer je de vlag of brug van de andere groep te veroveren. Dit uitje vindt plaats op een monumentale boerderij, wat het extra bijzonder maakt. Een leuke optie om in Nederland een dagje uit te beleven. 

Nederland dagje uit

Geen cursus, wel vliegen? Dat doe je met deze paraglider voor twee personen. De piloot heeft een brevet en jij kan gewoon zonder brevet of ervaring voor de piloot aan de paraglider hangen. Op ongeveer 500 meter worden jullie losgelaten en vliegen maar! 

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!