Ontdek Texel

Texel, hét eiland dat bekend staat om zijn schapen, mooie natuurparken, heerlijke stranden en natuurlijk het Texels bier. Dat Texel een van de populairste Waddeneilanden is voor een vakantie of weekendje weg is daarom helemaal niet zo gek. Breakzy ging op onderzoek uit en selecteerde speciaal voor jou alle favorieten. Van toffe campings en hotels om te overnachten tot de leukste activiteiten voor binnen en buiten.  

👉🏼 Aanrader: we hebben al onze tips ook gebundeld in een leuke reisgids. Hier vind je meer informatie dan op de kaart én het leest lekker weg. Bij meer informatie kun je onder andere denken aan linkjes voor tickets op de veerboot, een parkeervignet voor de auto, handige telefoonnummers en meer tips van locals. Zo heb je binnen no-time de beste tips en hoef jij niet urenlang op het internet te speuren naar ‘wat te doen op Texel’. Zeg het maar, wanneer pak jij de boot naar Texel?

Bekijk onze tips op Texel

Bekijk onze tips op Texel via de kaart

Liever al onze tips in een boekje lezen?

Koop dan onze reisgids

Wat krijg je?

Een (online) gids met alle praktische en leuke tips op Texel.

💡 Alle Texelse hoogtepunten op een rijtje
🤓 Dingen die je nog niet wist over Texel 
📬 Download de gids direct na aankoop (ook afdrukbaar)
🔗 Inclusief linkjes waar je direct de veerboot, overnachtingen, tickets en vignets kunt boeken.  

Inkijkexemplaar

❤️ Een makkelijk en leuk te lezen gids met al onze favorieten in de Texelse dorpen: Cocksdorp, De Koog, Den Burg, Oudeschild en Den Hoorn (38 pagina’s).  

📥 Na aankoop krijg je van ons een mail met een link waar je de gids meteen kunt downloaden, lezen en natuurlijk gebruiken.    

Lees hier onze blog over Texel.

Wist je dat we op teamuitje zijn geweest naar Texel? Je leest hier alles over ons team. Tijdens dat teamuitje zijn we onder andere op bezoek geweest bij het VVV, sliepen we bij een Stay Okay en zijn we natuurlijk even gaan kijken bij de zeehondenopvang Ecomare. Heb je vragen over je bestelling, de reisgids of de kaart? Neem dan vooral contact met ons op. 

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!