« Terug naar het blogoverzicht
Camping & Glamping Oostzee

Wil je dit jaar de vakantie eens wat dichter bij huis doorbrengen, bijvoorbeeld bij onze oosterburen? Ga naar de Oostzee! Hier is meer dan genoeg te beleven. Leer een nieuwe watersport, maak een mooie wandeling of geniet aan het strand met een drankje in de hand. Je vind het allemaal tijdens je vakantie op een camping & glamping aan de Oostzee

Bijzonder overnachten

Om je vakantie extra speciaal te maken kies je ervoor om in een van onderstaande, unieke huisjes te overnachten. Niet veel mensen kunnen zeggen dat ze op een ranch of in een pipowagen hebben geslapen. Na je vakantie op een van deze campings kan jij dat wel! 

Voor een echte bijzondere overnachting ben je bij de Horse Lake Ranch aan het goede adres. Doe als de cowboys van weleer en slaap in een van de huisjes bij de ranch of in een tipitent. Natuurlijk zijn er volop dieren aanwezig om de beleving extra leuk te maken. Ook geweldig met de kinderen! 

Bekijk ook deze bijzondere overnachtingen op de camping of glamping aan de Oostzee.

Campingplatz Liebeslaube

Bijzonder slapen in een pipowagen

Campingplatz Freest

Overnacht in een knus huisje

Groenwohld camping

Tiny house op moderne camping

Actieve strandvakantie

Hou je van een combinatie van relaxen en actie op vakantie? Onderstaande campings bieden diverse mogelijkheden tot watersporten. Leer windsurfen, ga mindful suppen, duik naar de bodem van de zee of ga er een middagje op uit met een boot. 

Camping Flugger Strand is de perfecte camping voor een actieve strandvakantie. Leren golfsurfen, kitesurfen of windsurfen? Het kan hier allemaal. Ideaal om de kinderen bezig te houden! Ga je liever op pad? Huur een bootje en breng de middag door op het water.

Geniet ook bij deze campings en glampings van zowel het zwembad als de zee!

Camping Drewoldke

Leer kitesurfen bij deze camping in de natuur

Regenbogen Born

Heerlijk suppen of windsurfen

Wellness

Natuurlijk ga je ook op vakantie om uit te rusten. Kies daarom voor een van deze campings met wellness! Na een dagje wandelen even in de sauna of helemaal tot rust komen tijdens een massage. Zo kom je pas echt zen thuis!

Op deze camping laat je je helemaal in de watten leggen bij de wellness. Maak gebruik van de sauna, het stoombad, zwembad of kies voor een heerlijke massage. Ook is er een sportschool en kan je aerobicslessen volgen.

Ook op deze campings en glampings kom je helemaal tot rust!

Campingplatz Am Freesenburch

Kom tot rust in de sauna

Campingpark Rerik

Volg een yogales of ontspan in de sauna

Wellness Camp

Geniet van het zwembad en de wellness

Bovengenoemde vakanties worden verzorgd door de volgende campingexperts:

Meer inspiratie

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!