« Terug naar het blogoverzicht
Campings aan de Route du Soleil – met de elektrische auto

Langs de Route du Soleil, onderweg naar Zuid-Frankrijk of Spanje met de elektrische auto, zie je al snel dat er tegenwoordig heel veel laadstations zijn. Er staan hele rijen snelladers en lang wachten is helemaal niet meer nodig. Maar je bent op vakantie en je komt door prachtige gebieden, zonde om niet af en toe van de snelweg af te gaan. Waarom dan niet een keer overnachten op een fijne camping aan de Route du Soleil terwijl je elektrische auto meteen oplaadt? Hieronder vind je een aantal leuke campings met eigen laadpalen!

Campings aan de Route du Soleil met laadpalen ter plekke of in de buurt

Een fijne camping op vijf minuten van de A31 voor een ideale stop aan de Route du Soleil. Met een zwembad, snackbar en speeltuin in de natuur van Bulgneville. Je kan naast ruime staanplaatsen ook een accommodatie huren, zoals tent-lodges, chalets en stacaravans.  

  Camping de Lyon ligt op tien kilometer van het centrum van Lyon en op ongeveer drie minuten van de snelweg A6. Je kan er heerlijk tot rust komen na een lange rit of na een cultureel dagje Lyon. Er is een terras, een speeltuin en een verwarmd zwembad. Naast staanplaatsen zijn er huuraccommodaties met alle comfort: woonwagens, stacaravans of tenten. Gratis parkeren.

  Deze camping ligt aan de oever van de Rhône op elf minuten van de snelweg af en biedt kampeerplaatsen en ingerichte huuraccommodaties tot zes personen. Zoek je een kort verblijf op de route, dan is dit zeker een aanrader. Er is veel natuur, rust en enkele faciliteiten als tafeltennis, een zwembad, wat speeltoestellen en een recreatieruimte. Voor boodschappen kun je terecht in het historische stadje Tournon met allerlei winkeltjes, restaurants en terrassen. 

  Handig, deze tips voor campings aan de Route du Soleil waar je je elektrische auto oplaadt? We hebben nog veel meer informatie voor je over je vakantie met elektrische auto:

   

  Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

  Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

  Breakzy Autovakanties

  Laten we contact houden!