« Terug naar het blogoverzicht
De beste apps voor het plannen van je volgende roadtrip

Het is belangrijk om voorbereid te zijn en vooruit te plannen wanneer je op reis gaat. Tegenwoordig hoort daar ook bij dat je de juiste apps op je telefoon hebt staan ​​om je reis soepel te laten verlopen. Of dat nu betekent dat je een telefoon-app hebt waarmee je kaarten kunt downloaden voor het geval je signaal wegvalt of apps om je te helpen iets te vinden dat je nodig hebt, zoals je reisverzekering, een gratis camping, toiletten of goedkoop benzine, het is belangrijk om te weten hoe je ze moet gebruiken, zodat je roadtrip goed verloopt. De onderstaande apps helpen hierbij! 

The Dyrt

The Dyrt is een geweldige app om roadtrips op de camping te plannen. Je kunt naar campings zoeken op kampeerstijl (tent, trailer, camper, hut), toegang tot de camping, campingkenmerken en meer. je kunt onderweg snel een camping zoeken of deze gebruiken om je roadtrip-route vooruit te plannen. Je kunt ook lid worden van hun PRO-lidmaatschap om alles te ontgrendelen wat deze app te bieden heeft, zoals kaartlagen, offline downloads, kortingen, reisplanner en meer, maar dit kost dus wel geld.

Breakzy Autovakanties

Breakzy Autovakanties toont je de beste tussenstops op slechts 10 kilometer van je route. Wil je niet alleen overnachten langs de weg, maar ook kunnen genieten van de omgeving? Voor leuke tussenstops onderweg kan je gratis de Breakzy App downloaden. Gebruik de filter om specifiek te zoeken naar amusement voor onderweg, mooie natuur voor een picknick en meer. Met welk gezelschap je ook op reis bent, je vindt altijd wel een stopplek die bij je past!

iOverlander

iOverlander is een app waarmee je campings, hotels, hostels, brandstof, water en nog veel meer kunt vinden. Het dekt in wezen al je basisprincipes voor reizen op de weg. Open gewoon de app en pas de filters aan naar wat je zoekt en zoek op hun interactieve kaart op de gewenste locatie. Je kunt ook de lijstoptie gebruiken om een ​​lijst te bekijken van alle locaties in de buurt en in volgorde van de dichtstbijzijnde tot de verste afstand van je locatie. 

TripAdvisor

TripAdvisor is een zeer populaire website en app voor reisplanning. Hiermee kun je zien welke attracties, restaurants, dingen om te doen en hotels zich in de buurt van je locatie of de locatie die je van plan bent te bezoeken, bevinden. Met de app kun je ook beoordelingen van andere bezoekers lezen, waardoor het gemakkelijker wordt om je reis dienovereenkomstig te plannen. Controleer altijd de beoordelingen op TripAdvisor voordat je een hotel boekt!

Freecampsites

Freecampsites is een geweldige website en app als je op zoek bent naar gratis campings bij jou in de buurt. Hiermee kun je zoeken naar campings in de buurt van je locatie of je reisbestemming. Je kunt ook meer te weten komen over de camping, het type camping, de exacte GPS-coördinaten en beoordelingen bekijken die andere kampeerders over die locatie hebben achtergelaten. Het kan slim zijn om Freecampsites te gebruiken in combinatie met The Dyrt en iOverlander voor het vinden van campings op je volgende roadtrip!

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!
* Verplichte velden

Door uw e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!