« Terug naar het blogoverzicht
Eten & overnachten in Italië

Op zoek naar de perfecte accommodatie in Italië? Of heb je inspiratie nodig voor een lekker restaurant? Hieronder geven wij onze favoriete keuzes, maar uiteraard zijn er nog véél meer accommodaties en restaurants in Italië te vinden! Wat is jouw favoriet?

Hotels in Italië

Het Splendido Bay Luxury Spa Resort ligt op een prachtige locatie aan de schitterende kust van het Gardameer en wordt omgeven door de natuur. 

Casale Cardini ligt op het Toscaanse platteland en beschikt over een ruime tuin met een buitenbad met zout water en een hot tub.

Het Colonna Pevero Hotel ligt op 3 km van Porto Cervo aan de Costa Smeralda. De kamers kijken uit op de baai van Pevero.

Het Capofaro Locanda & Malvasia kijkt uit over de Middellandse Zee en de eilanden Stromboli en Panarea. Alle kamers hebben uitzicht op de tuin.

Restaurants in Italië

Ristorante il Cantinone serveert verschillende gerechten. Zoals vlees, verse vis, pasta en huisgemaakte desserts.

Bij Ristorante Casablanca dineer je met uitzicht op het water. Tijdens het eten wordt je ook nog vermaakt met live muziek en dans.

Dit restaurant serveert traditionele Toscaanse gerechten met bijpassende wijnen. Probeer ook de dagspecial of de huisgemaakte Tiramisu!

Osteria Acquarol heeft een creatief menu met unieke gerechtjes. Ieder gerecht is een traktatie van verschillende smaken.